Δίκη για τη δολοφονία του Facebook: Ποιον δείχνουν οι συγγενείς ως υπεύθυνο για το έγκλημα - iefimerida.gr

Δίκη για τη δολοφονία του Facebook: Ποιον δείχνουν οι συγγενείς ως υπεύθυνο για το έγκλημα

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους γονείς των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 30χρονου Γιώργου Κοτσιλίδη οι οποίοι ζητούσαν συνεχώς συγγνώμη από τους γονείς του άτυχου νέου συνεχίστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου η δίκη για τη δολοφονία που στήθηκε με δίχτυα τα οποία ρίχτηκαν μέσω Facebook.

Ωστόσο, κανένας από τους μάρτυρες δεν μπόρεσε να δώσει μια εξήγηση για το ποιος είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του άτυχου ενεχυροδανειστή που βρέθηκε νεκρός, ημίγυμνος, φιμωμένος και δεμένος με μονωτική ταινία στο λαιμό, τα χέρια και τα πόδια του μέσα στο σπίτι του, στη Δάφνη.

Οι αλληλοκατηγορίες πάντως έπεσαν βροχή αφού οι συγγενείς των κατηγορουμένων Γεώργιο Μάρκου και Δημήτρη Θεοδώρου, που είναι ξαδέλφια, «έδειξαν» ως υπεύθυνο για το έγκλημα τον συγκατηγορούμενο τους Κων. Αραπάκη.

«Να βγει η αλήθεια. Θέλουμε να μάθουμε ποιος σκότωσε και αν το έκανε ο γιος μου να πεθάνει μέσα στη φυλακή», είπε ο πατέρας του κατηγορούμενου Δημήτρη Θεοδώρου επιμένοντας ότι το παιδί του του εξομολογήθηκε πως «δεν ακούμπησε» το θύμα. «Ο Αραπάκης τον σκότωσε του έκανε κεφαλοκλείδωμα», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας συμπληρώνοντας: «Να βγει η αλήθεια του Θεού».

Πρόεδρος: «Πώς να βγει η αλήθεια ο ένας τα ρίχνει στον άλλον; Αφήστε το Θεό μόνο εκείνοι ξέρουν».

Μάρτυρας: «Εμένα ο γιος μου, μου είπε πως τον σκότωσε ο Αραπάκης».

Πρόεδρος: «Φορούσαν γάντια ήταν οργανωμένοι».

Μάρτυρας: «Tην αλήθεια του Θεού. Πήγαν να κλέψουν όχι να σκοτώσουν».

Στην κατάθεση του στο δικαστήριο ο πατριός του κατηγορούμενου Κων. Αραπάκη είπε πως ο ίδιος έχει την γνώμη ότι οι κατηγορούμενοι δεν ήταν σε θέση να οργανώσουν «αυτή τη δουλειά». «Πιστεύω ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός», είπε αλλά δεν ήταν σε θέση να κατονομάσει συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ