Έκλεψαν 25 αρνιά και τα στρίμωξαν όλα σε ένα Ι.Χ! - iefimerida.gr

Έκλεψαν 25 αρνιά και τα στρίμωξαν όλα σε ένα Ι.Χ!

Έκλεψαν 25 αρνιά και τα στρίμωξαν όλα σε ένα Ι.Χ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό ζωοκλοπής συνέβη στο Αγρίνιο, όταν κάποιοι άνδρες εισέβαλαν σε ένα μαντρί και έκλεψαν 25 ζώα, και προκειμένου να τα μεταφέρουν τα έβαλαν σε ένα πολυμορφικό Ι.Χ!.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μετά από... καταδίωξη έπιασαν αυτούς που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και μετέφεραν και τα ζωντανά στο τμήμα, όπου και έπρεπε να φτιάξουν πρόχειρα οδοφράγματα προκειμένου να μην φύγουν.

Αρχικά οι δράστες είχαν κλέψει 25 ζώα, όμως ζωντανά παρέμειναν μόνο τα 23, και αυτό γιατί, τα δύο πέθαναν από ασφυξία και το στρίμωγμα. Το 35 χρονών αυτοκίνητο ανήκε σε ετεροδημότη της περιοχής, ο οποίος και έχοντας καταθέσει πινακίδες το είχε εγκαταλείψει στο χωριό. Ο δράστης πήρε αυτό το παλιό αυτοκίνητο, αφήρεσε τα πίσω καθίσματα προκειμένου να εξοικονομήσει χώρο και το χρησιμοποίησε για τη ζωοκλοπή. Μέχρι και στο μπροστινό κάθισμα είχε στριμώξει αρνιά!

Το «άθλημα» της ζωοκλοπής πάντως στα χωριά του πρώην Δήμου Μεδεώνος διατηρείται χρόνια και κατά το παρελθόν αποτέλεσε την αφορμή ακόμη και για αιματηρές βεντέτες. Η άνθιση που γνώρισε προ δεκαετιών αναβιώνει φαίνεται το τελευταίο διάστημα, καθώς στην ευρύτερη περιοχή υπήρξαν κι άλλα τέτοια περιστατικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ