Πολ Νιούμαν - Τζοάν Γούντγουορντ: Ενας έρωτας που κράτησε 50 χρόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Πολ Νιούμαν - Τζοάν Γούντγουορντ: Ενας έρωτας που κράτησε 50 χρόνια [εικόνες]

Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι πολλά τα λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ (στην πραγματικότητα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού) που ζουν ευτυχισμένα, μετρώντας πολλές δεκαετίες κοινού βίου.

Μέσα όμως σε αυτά και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις της ανθρωποφαγικής βιομηχανίας, ο Paul Newman και η Joanne Woodward έζησαν μαζί 50 ολόκληρα χρόνια. Ενας έρωτας με διάρκεια, πολλή αγάπη, επιθυμία, σεβασμό, υπομονή. Δύο λαμπεροί νέοι, δύο εξαιρετικοί ηθοποιοί, δύο άνθρωποι που έζησαν λιτά και αφοσιώθηκαν σε φιλανθρωπίες.

«Οι άνθρωποι μένουν παντρεμένοι επειδή το θέλουν, όχι επειδή οι πόρτες είναι κλειδωμένες», είπε κάποτε ο Νewman. Εκτός αυτού, όλες έχουμε νιώσει αυτή τη σπίθα ζήλιας στο περίφημο quote του ηθοποιού: «Εχω μπριζόλα στο σπίτι. Γιατί πρέπει να βγω για χάμπουργκερ;».

Είναι γεγονός πως, αν κοιτάξουμε παλιές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, θα δούμε την αγάπη του Paul Newman και της Joanne Woodward να είναι εκεί, ορατή και ζωντανή, σαν να στέκεται μπροστά μας. Το ζευγάρι έμεινε μαζί μέχρι το θάνατο του Paul Newman το 2008. Η Joanne, αποφάσισε τότε να φύγει από το προσκήνιο και οι τρεις κόρες του ζευγαριού βρίσκονται δίπλα στη μητέρα τους υποστηρίζοντας αυτή της την απόφαση.

Δείτε φωτογραφίες από τον μεγάλο έρωτα του Χόλιγουντ και διαβάστε το μυστικό τους, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ