Παπανδρέου: «Δεν θα βγούμε από την κρίση μόνο με μέτρα λιτότητας» - iefimerida.gr

Παπανδρέου: «Δεν θα βγούμε από την κρίση μόνο με μέτρα λιτότητας»

ΓΑΠ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ανάγκη χάραξης μιας πανευρωπαϊκής στρατηγικής για την ανάπτυξη, που θα δώσει θέσεις εργασίας στους νέους και η οποία θα βασίζεται «στην ποιότητα και όχι στην ανισότητα», μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου από τις Βρυξέλλες.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι «γίνεται αντιληπτό στη συντηρητική Ευρώπη, ότι δεν μπορούμε να βγούμε από την κρίση μόνο με μέτρα λιτότητας».

«Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε με βάση τους μισθούς τις αναδυόμενες αγορές. Μπορούμε όμως να τις ανταγωνιστούμε, με βάση την ποιότητα των προϊόντων μας» συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξηγώντας πως «αυτό σημαίνει επένδυση στον άνθρωπο, στην παιδεία, στην καινοτομία, σε μεγάλα έργα υποδομής που θα ενώσουν την Ευρώπη», όπως επίσης και «κοινή αγορά στις μεταφορές, στην ευρυζωνικότητα, στα πράσινα ενεργειακά δίκτυα, σε μια πράσινη οικονομία».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ