Ίδρυμα για την βοήθεια των νέων δημιουργεί η Lady Gaga - iefimerida.gr

Ίδρυμα για την βοήθεια των νέων δημιουργεί η Lady Gaga

Ίδρυμα για την βοήθεια των νέων δημιουργεί η Lady Gaga
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ποπ σταρ Lady Gaga, η οποία επισκέφθηκε χθες βράδυ το αμερικανικό πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, δημιούργησε ένα ίδρυμα για να βοηθήσει τους νέους να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Μία «κουλτούρα της αγάπης» είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση των καψονιών μεταξύ των μαθητών στα σχολεία και κατά της έλλειψης εμπιστοσύνης που έχουν οι έφηβοι στον εαυτό τους, δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

«Δεν είμαι εδώ για να σας δώσω μία απάντηση και δεν είμαι εδώ για να σας πω ότι μπορώ να λύσω αυτά τα προβλήματα» πρόσθεσε, ανακοινώνοντας την ίδρυση του "Born This Way", το οποίο είναι και το όνομα του δεύτερου άλμπουμ της.

«Δεν είναι ένα ίδρυμα κατά των καψονιών. Είναι ένα ίδρυμα για την αυτονόμηση των εφήβων. Πρόκειται να αλλάξει το κλίμα στα σχολείο»", σημείωσε η Lady Gaga.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ lady gaga νέοι καψόνια ιδρυμα.βοηθεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ