Αυτό το μικρό αγόρι έπαιξε σε μία σκηνή του «Τιτανικού» -Δείτε πόσα χρήματα βγάζει από τον ρόλο σήμερα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό το μικρό αγόρι έπαιξε σε μία σκηνή του «Τιτανικού» -Δείτε πόσα χρήματα βγάζει από τον ρόλο σήμερα [βίντεο]

Paramount
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μία από τις κλασικές ταινίες του κινηματογράφου. Ολοι την έχουν δει και όλοι έχουν την απορία γιατί η Ρόουζ δεν έκανε στην άκρη για να σωθεί και ο Τζακ.

Ο Τιτανικός είναι μία από εκείνες της ταινίες που όσες φορές και να την δει κάποιος συγκινείται στο τέλος και ζει από την αρχή των έρωτα του αταίριαστου ταξικά ζευγαριού.

Μια αμερικανική δραματική, αισθηματική ταινία εποχής, παραγωγής 1997 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζέιμς Κάμερον, βασισμένη στοδιασημότερο ναυάγιο όλων των εποχών, αυτό του υπερωκεάνιου που βυθίστηκε στις 14 Απριλίου 1912.

Χρηματοδοτήθηκε από την 20th Century Fox και την Paramount Pictures και μέχρι τότε ήταν η πιο ακριβή παραγωγή που έγινε ποτέ με προϋπολογισμό 200 εκατομμύρια δολάρια.

Ενα μικρό αγόρι, ο ηθοποιός Reece Thompson, έπαιξε σε μία μόλις σκηνή και η αμοιβή του έφτασε τα 30.000 δολάρια.

Δείτε πόσα χρήματα βγάζει ο ηθοποιός Reece Thompson από τον ρόλο που είχε στην ταινία «Τιτανικός» στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τιτανικός αγόρι χρήματα ρόλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ