Η μεγάλη ανατροπή στη μόδα των γυαλιών -Φέτος θα είναι μικροσκοπικά - iefimerida.gr

Η μεγάλη ανατροπή στη μόδα των γυαλιών -Φέτος θα είναι μικροσκοπικά

Φωτογραφία: Splash / Ideal Image/ Τα γυαλιά ηλίου «Μάτριξ» που έχουν προκαλέσει παράκρουση στην βιομηχανία της μόδας- Τα αγαπούν οίκοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ που θα φορούν όλες – μα όλες- το 2018 είναι τα γυαλιά του Μάτριξ.

Τα μικροσκοπικά γυαλιά που ίσα ίσα κρύβουν τις κόρες των ματιών σου, φοριούνται χαμηλά στο κόκκαλο της μύτης και που συνήθως έχουν «διαστημικό» χρώμα έχουν φέρει τα πάνω- κάτω στην βιομηχανία της μόδας, καθώς πλασάρονται ξαφνικά από παντού.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 100% Optical (@100optical) στις 11 Δεκ, 2017 στις 7:27 πμ PST

Οι σχεδιαστές άλλωστε αποφάνθηκαν... τα γυαλιά μάτριξ δεν είναι ένα απλό αξεσουάρ (για να βλέπεις τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού), αλλά είναι το αξεσουάρ που απογειώνει και ίσως καπελώνει το στιλ σου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Optics Gallery, St. Petersburg (@optics_gallery) στις 20 Σεπ, 2017 στις 10:16 πμ PDT

Κάνοντας καυτό trend άλλωστε ένα πέρα για πέρα φουτουριστικό αξεσουάρ σε μία εποχή που τα 90’s επανέρχονται στο ντύσιμο, ίσως οίκοι όπως Louis Vuitton, Balenciaga, Miu Miu, Dior και άλλοι να θέλουν να δώσουν μία άλλη όψη στο παλιό, παρουσιάζοντας το ως πιο εκσυγχρονισμένο από ποτέ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NITESHOP (@the_niteshop) στις 2 Αύγ, 2017 στις 2:31 πμ PDT

Βέβαια, τα γυαλιά αυτά δεν προβάλλονται μόνο από τους μεγαλύτερους οίκους του πλανήτη, αλλά και από τις πολλές διάσημες.

Η Ριάνα τα φόρεσε μέχρι και στο κόκκινο χαλί των Καννών, η οικογένεια Καρντάσιαν δεν πάει πουθενά χωρίς αυτά κι η Μπέλα Χαντίντ αγαπάει να ανεβάζει φωτογραφίες με τα matrix γυαλιά της- δίπλα στον Καρλ Λάγκερφελντ- στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zink Superglasses (@zinksuperglasses) στις 25 Ιαν, 2018 στις 5:07 πμ PST

Σε αυτό το trend φαίνεται να έδρασαν ταχύτατα και οι «κολοσσοί» της βιομηχανίας της μόδας, με την ανοιξιάτικη συλλογή του Zara να αποθεώνει το συγκεκριμένο αξεσουάρ, ενσωματώνοντάς το σχεδόν σε κάθε look του. Το ίδιο φυσικά έκαναν κι άλλες μεγάλες αλυσίδες του χώρου, δίνοντας έτσι απλόχερα σε όλες τις «κοινές θνητές» το αξεσουάρ που προς στιγμήν φαινόταν να ήταν προνόμιο των πιο λαμπερών διασημοτήτων παγκοσμίως.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karen Wazen Bakhazi (@karenwazenb) στις 10 Ιαν, 2018 στις 3:12 πμ PST

Με τις τιμές των συγκεκριμένων γυαλιών να ξεκινούν ακόμη και από 15 ευρώ, η βιομηχανία της μόδας προνόησε και έβγαλε δύο ειδών φουτουριστικά γυαλιά: αυτά που είναι εντελώς στο στιλ της ταινίας επιστημονικής φαντασίας, Μatrix, κι αυτά που είναι λίγο πιο σέξι, πιο μοιραία και με μία δόση ρετρό.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karen Wazen Bakhazi (@karenwazenb) στις 13 Δεκ, 2017 στις 2:12 πμ PST

Φαίνεται μάλιστα πως από τώρα διάσημες και μπλόγκερς έχουν διχαστεί με τις πρώτες να προβάλουν τα μάτριξ γυαλιά και τις άλλες να προτιμούν περισσότερο αυτά με την ρετρό πινελιά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandre Vauthier Official (@alexandrevauthier) στις 25 Ιαν, 2018 στις 3:11 πμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@bellahadid) στις 23 Ιαν, 2018 στις 3:27 μμ PST

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου δεν είναι απλώς ένα ακόμη αξεσουάρ που θα βάλεις μέσα στην τσάντα σου... είναι αό για το οποίο γίνεται ντόρος τέσσερις μήνες πριν έρθει το καλοκαίρι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TheValidLifestyle.com (@thevalidlife) στις 25 Ιαν, 2018 στις 8:28 πμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vintage Square (@vintagesquare) στις 27 Δεκ, 2017 στις 11:21 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυαλιά ηλίου μάτριξ μόδα διάσημες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ