Ποτάμι για την επίθεση στα δικαστήρια: Πόσο προβλέψιμος και ο Ρουβίκωνας! - iefimerida.gr

Ποτάμι για την επίθεση στα δικαστήρια: Πόσο προβλέψιμος και ο Ρουβίκωνας!

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή ανακοίνωση για το «ντου» του Ρουβίκωνα το μεσημέρι της Παρασκευής (25/1) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, εξέδωσε το Ποτάμι.

Ο Τομέας Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος, σημειώνει δηκτικά ότι όταν η Δικαιοσύνη δεν καθυποτάσσεται, τότε παίρνει τη σκυτάλη – με την εκκωφαντική ανοχή της κυβέρνησης - ο «Ρουβίκωνας»’.

«Όταν η αντιμετώπιση της Δικαιοσύνης ως ‘’θεσμικού εμποδίου’’, η αμφισβήτηση της νομιμότητας των αποφάσεων όλων των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας μας, οι αστήρικτες και συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον των λειτουργών της δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα για την κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη δεν καθυποτάσσεται, τότε τη σκυτάλη, με την εκκωφαντική ανοχή της κυβέρνησης, παίρνει ο «Ρουβίκωνας»’» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Προσθέτει δε ότι «οι αριστεροδεξιοί κυβερνητικοί εταίροι ξέρουν ότι για να καθυποτάξεις ένα θεσμό πρέπει να τον απαξιώσεις» για να καταλήξει το Ποτάμι: «Ας το χωνέψουν όμως καλά ότι η δικαστική εξουσία ασκείται από την ελληνική δικαιοσύνη που δεν τρομοκρατείται και δεν ορρωδεί μπροστά στους Ρουβίκωνες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι Ρουβίκωνας δικαστήρια επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ