Θρίλερ στην Κομοτηνή - Ένοπλος κρατά ομήρους σε εργοστάσιο - iefimerida.gr

Θρίλερ στην Κομοτηνή - Ένοπλος κρατά ομήρους σε εργοστάσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με την υπόθεση ομηρίας σε εργοστάσιο στην Κομοτηνή. Ένας 62χρονος πρώην εργαζόμενος της HELESI PLC, εισέβαλε οπλισμένος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας κατασκευής κάδων απορριμάτων και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Από τα πυρά του δράστη έχει τραυματίσει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Σάκης Ανδριανόπουλος, ένας εργοδηγός, καθώς και ένας αστυνομικός.

Οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής. Ο μεγαλομέτοχος της επιχείρησης έχει τραύμα στο στήθος και ο εργοδηγός έχει τραύμα στο δεξιό μηρό.

Στη 1.15 ο ένοπλος πήγε στο εργοστάσιο και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα αδιακρίτως ζητώντας να επαναπροσληφθεί στην εταιρεία, λέγοντας πως όλο αυτό το διάστημα είχε λάβει σχετικές διαβεβαιώσεις από τον ιδιοκτήτη. Αφού τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη και τον εργαζόμενο στη συνέχεια υποχρέωσε άλλους τρεις υπαλλήλους να μείνουν μαζί του στο χώρο. Ο δράστης δε δίστασε να ανοίξει πυρ και κατά των αστυνομικών.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ομάδα διαπραγματεύσεων της ΕΛ.ΑΣ. Ήδη ο ένοπλος έχει αφήσε ελεύθερο έναν από τους ομήρους.

Σύμφωνα με το e-evros.gr στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται αυτή την ώρα ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Γιώργος Πεταλωτής αποχωρώντας εκτάκτως από την Βουλή, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανόλης Όθωνας και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας παρακολουθώντας από κοντά την επιχείρηση ελέγχου της ομηρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ