Καλάθης-Αντετοκούνμπο στον ΟΠΑΠ: Ηρθε η ώρα να πάρουμε νίκη και να επιστρέψουμε στη σωστή πορεία [βίντεο] - iefimerida.gr

Καλάθης-Αντετοκούνμπο στον ΟΠΑΠ: Ηρθε η ώρα να πάρουμε νίκη και να επιστρέψουμε στη σωστή πορεία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Νικ Καλάθης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για τον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού Superfoods με την Ζαλγκίρις Κάουνας (21:15), στο ΟΑΚΑ και τον στόχο της ομάδας στην Euroleague.

«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι, για εμάς, τους αντιπάλους και την ψυχολογία μας. Πρέπει να μπούμε σε νικηφόρα πορεία και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ. Στο τέλος της σεζόν ελπίζουμε να είμαστε στη Σερβία και να κάνουμε κάτι ξεχωριστό», δηλώνει ο Νικ Καλάθης.

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ανακάμψουμε, γιατί προερχόμαστε από δύο ήττες στην Euroleague. Στόχος μας είναι το καλύτερο. Να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την σεζόν και να μπούμε δυνατά στην post-season»,τονίζει στον ΟΠΑΠ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Οι δύο πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού Superfoods κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο της ομάδας. «Μας δίνει ενέργεια ο κόσμος. Μας δίνει ρυθμό σε κάθε παιχνίδι. Είναι τρελάρες!», δηλώνει στον ΟΠΑΠ ο Καλάθης. «Μας βοηθάει πολύ ο κόσμος. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους. Στηρίζουν την προσπάθειά μας. Μας δίνουν ώθηση σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε», προσθέτει ο Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΑΠ καλαθης Αντετοκούνμπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ