Η Κιμ Καρντάσιαν ετοιμάζεται για το τέταρτο παιδί της

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να καλωσόρισαν το τρίτο τους παιδί, ωστόσο η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ σκέφτονται ήδη και τέταρτο μωρό.

Η Κιμ Καρντάσιαν έφερε στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα την κόρη της Σικάγο Γουέστ μέσω παρένθετης μητέρας. «Πριν από την γέννηση της Σικάγο, η Κιμ σκεφτόταν να ζητήσει από την παρένθετη μητέρα να φέρει στον κόσμο και το επόμενο παιδί της» είπε μια πηγή στο περιοδικό People.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 29 Δεκ, 2017 στις 8:46 πμ PST

«Είναι τόσο ευχαριστημένη με την όλη διαδικασία και ενθουσιασμένη με την παρένθετη μητέρα» πρόσθεσε η πηγή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 10 Ιαν, 2018 στις 1:49 μμ PST

Η Κιμ είχε μιλήσει στο παρελθόν για το πόσο καλά τα πήγαινε με την γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί της. «Την αγαπώ» είχε πει η διάσημη τηλεπερσόνα τον Νοέμβριο. «Έχω την καλύτερη σχέση με την παρένθετη. Είναι πολύ καλή. Είναι το τέλειο άτομο για να το κάνει αυτό στην οικογένειά μου».

Η οικογένεια Γουέστ ήταν παρόντες στην αίθουσα τοκετού όταν γεννήθηκε η Σικάγο στις 15 Ιανουαρίου. Μάλιστα, η Κιμ ήταν το πρώτο άτομο που είχε σωματική επαφή με το νεογέννητο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 21 Ιαν, 2018 στις 8:02 πμ PST

Η διάσημη τηλεπερσόνα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα μετά από προβλήματα που αντιμετώπισε στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της, όπως η προεκλαμψία (που προκαλεί υψηλή αρτηριακή πίεση) αλλά και η προσκόλληση πλακούντα στο μυομήτριο. Οι γιατροί την είχαν συμβουλεύσει πως μία ακόμη εγκυμοσύνη δε θα ήταν ασφαλής για την υγεία της ή για το μωρό της. Έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μία παρένθετη μητέρα.

Στο παρελθόν όμως, η Κιμ είχε δηλώσει πως ήθελε μια μεγάλη οικογένεια. Μετά την γέννηση της Νορθ το 2013, είχε πει στην Έλεν ΝτεΤζένερις πως πάντα «ήθελε περίπου 6 παιδιά». «Μετά τη Νορθ, θέλω ένα εκατομμύριο» είχε πει. Και ο σύζυγο της όμως, Κάνιε, φαίνεται πως συμμερίζεται την άποψή της καθώς «αγαπά τα παιδιά και θέλει πολλά» είπε μια πηγή στο περιοδικό People.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ