Η Κιμ Καρντάσιαν ετοιμάζεται για το τέταρτο παιδί της - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν ετοιμάζεται για το τέταρτο παιδί της

Η Κιμ Καρντάσιαν με το σύζυγό της Κάνιε Γουέστ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να καλωσόρισαν το τρίτο τους παιδί, ωστόσο η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ σκέφτονται ήδη και τέταρτο μωρό.

Η Κιμ Καρντάσιαν έφερε στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα την κόρη της Σικάγο Γουέστ μέσω παρένθετης μητέρας. «Πριν από την γέννηση της Σικάγο, η Κιμ σκεφτόταν να ζητήσει από την παρένθετη μητέρα να φέρει στον κόσμο και το επόμενο παιδί της» είπε μια πηγή στο περιοδικό People.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 29 Δεκ, 2017 στις 8:46 πμ PST

«Είναι τόσο ευχαριστημένη με την όλη διαδικασία και ενθουσιασμένη με την παρένθετη μητέρα» πρόσθεσε η πηγή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 10 Ιαν, 2018 στις 1:49 μμ PST

Η Κιμ είχε μιλήσει στο παρελθόν για το πόσο καλά τα πήγαινε με την γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί της. «Την αγαπώ» είχε πει η διάσημη τηλεπερσόνα τον Νοέμβριο. «Έχω την καλύτερη σχέση με την παρένθετη. Είναι πολύ καλή. Είναι το τέλειο άτομο για να το κάνει αυτό στην οικογένειά μου».

Η οικογένεια Γουέστ ήταν παρόντες στην αίθουσα τοκετού όταν γεννήθηκε η Σικάγο στις 15 Ιανουαρίου. Μάλιστα, η Κιμ ήταν το πρώτο άτομο που είχε σωματική επαφή με το νεογέννητο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 21 Ιαν, 2018 στις 8:02 πμ PST

Η διάσημη τηλεπερσόνα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα μετά από προβλήματα που αντιμετώπισε στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της, όπως η προεκλαμψία (που προκαλεί υψηλή αρτηριακή πίεση) αλλά και η προσκόλληση πλακούντα στο μυομήτριο. Οι γιατροί την είχαν συμβουλεύσει πως μία ακόμη εγκυμοσύνη δε θα ήταν ασφαλής για την υγεία της ή για το μωρό της. Έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μία παρένθετη μητέρα.

Στο παρελθόν όμως, η Κιμ είχε δηλώσει πως ήθελε μια μεγάλη οικογένεια. Μετά την γέννηση της Νορθ το 2013, είχε πει στην Έλεν ΝτεΤζένερις πως πάντα «ήθελε περίπου 6 παιδιά». «Μετά τη Νορθ, θέλω ένα εκατομμύριο» είχε πει. Και ο σύζυγο της όμως, Κάνιε, φαίνεται πως συμμερίζεται την άποψή της καθώς «αγαπά τα παιδιά και θέλει πολλά» είπε μια πηγή στο περιοδικό People.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ