Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο Τραμπ-Μελάνια -Δεν γιόρτασαν επέτειο γάμου, πάει μόνος στο Νταβός - iefimerida.gr

Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο Τραμπ-Μελάνια -Δεν γιόρτασαν επέτειο γάμου, πάει μόνος στο Νταβός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ότι υπάρχουν σύννεφα στο γάμο του Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια είναι γνωστό.

Άλλωστε κι ο συγγραφέας του “Fire and Fury”, Μάικλ Γουλφ επιβεβαίωσε ότι το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ είναι το πρώτο από την εποχή του Tζ.Φ.Κένεντι και της Τζάκι που κοιμάται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες.

Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο Τραμπ-Μελάνια -Δεν γιόρτασαν επέτειο γάμου, πάει μόνος στο Νταβός | iefimerida.gr 0

Η ακριβής φύση της σχέσης τους αποτελεί αίνιγμα ακόμη και για το στενότερους συνεργάτες του Ρεπουμπλικανού προέδρου, αφού η Μελάνια κι ο Ντόναλντ κάνουν πολλές φορές μέρες να ιδωθούν.

Η Πρώτη Κυρία εκπλήρωνε μέχρι τώρα -έστω και απρόθυμα, όπως λένε οι κακές γλώσσες- τα καθήκοντα που απορρέουν από το ρόλο της εμφανιζόμενη στο πλευρό του όποτε ήταν αναγκαίο. Κι αυτός ήταν ο λόγος που προκάλεσε νέο σούσουρο ειδικά από μέρους των σκανδαλοθηρικών εντύπων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η απόφασή της Μελάνια να ακυρώσει τη Δευτέρα -ανήμερα μάλιστα της 13ης επετείου του γάμου τους- το ταξίδι με τον άνδρα της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ούτε η Μελάνια ούτε ο Τραμπ είπαν κάτι για την επέτειό τους, σε αντίθεση με τα ζεύγη Ομπάμα και Μπους

«Άλλα προεδρικά ζεύγη χρησιμοποιούσαν τις επετείους τους ως ευκαιρίες για να επιτρέψουν στους πολίτες να ρίξουν μια σπάνια ματιά στην ιδιωτική τους ζωή. Αλλά και στην προκειμένη περίπτωση οι Τραμπ έσπασαν την παράδοση», σχολίασε το περιοδικό “People”.

Λίγες μέρες νωρίτερα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ορκωμοσία του άνδρα της η Μελάνια ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία από την τελετή της 20ης Ιανουαρίου 2017. Μια φωτογραφία, όμως, που δείχνει την πρώτη κυρία στο πλευρό ενός πεζοναύτη, ενώ από το κάδρο απουσιάζει παντελώς ο Τραμπ. Στη λεζάντα σημείωσε: «Ήταν μια χρονιά θαυμάσιων στιγμών».

Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο Τραμπ-Μελάνια -Δεν γιόρτασαν επέτειο γάμου, πάει μόνος στο Νταβός | iefimerida.gr 2

Αναφορικά με την ακύρωση του ταξιδιού της στο Νταβός εκπρόσωπός της επικαλέστηκε «οργανωτικά προβλήματα», αλλά πολλοί είδαν στην κίνηση της Μελάνια μια ένδειξη ότι «έχει μπουχτίσει» με τα εξωσυζυγικά παραστρατήματα του άνδρα της κι ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι τελευταίες αποκαλύψεις για τη σεξουαλικής φύσης σχέση που φέρεται να είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς – κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ- το 2006, λίγους μήνες αφότου η τρίτη γυναίκα του έφερε στον κόσμο τον γιο τους Μπάρον.

Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο Τραμπ-Μελάνια -Δεν γιόρτασαν επέτειο γάμου, πάει μόνος στο Νταβός | iefimerida.gr 3

Η ιστορία της Ντάνιελς, την οποία επιβεβαίωσαν και φίλες της, όπως η επίσης πορνοστάρ Αλάνα Έβανς, είχε δημοσιευτεί ως φήμη από κάποια ΜΜΕ στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά ένα μήνα πριν τις εκλογές εκείνη τα πήρε όλα πίσω επειδή, όπως υποστήριξε η Wall Street Journal, ο δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν της έδωσε 130.000 δολάρια για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο Τραμπ-Μελάνια -Δεν γιόρτασαν επέτειο γάμου, πάει μόνος στο Νταβός | iefimerida.gr 4

Στο μεταξύ το περιοδικό In Touch δημοσίευσε μια παλαιότερη συνέντευξη του 2011 της Ντάνιελς, όπου εκείνη περιέγραφε με γαργαλιστικές λεπτομέρειες τη γνωριμία και τη σχέση της με τον μεγιστάνα των ακινήτων.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Τραμπ έδωσε στις 10 Ιανουαρίου στη δημοσιότητα μια επιστολή της Ντάνιελς, με την οποία διαψεύδει ότι είχε ερωτικό δεσμό με τον νυν πρόεδροα, ενώ και ο Λευκός Οίκος έσπευσε να χαρακτηρίσει «σκουπίδια» τα σχετικά δημοσιεύματα.

Η Ντάνιελς, ωστόσο, έχει μιλήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια σε αρκετά άτομα για τη σχέση της με τον Τραμπ -που διήρκεσε κατά τα λεγόμενά της σχεδόν ένα χρόνο -κι ως εκ τούτου οι διαψεύσεις της ίδιας και του Λευκού Οίκου δεν ακούγονται και πολύ πειστικές.

Συν τω ότι η πορνοστάρ σχολιάζοντας προφανώς ειρωνικά το σύνθημα του Τραμπ «Να κάνουμε μεγάλη την Αμερική», «γιόρτασε» τον ένα χρόνο του στην εξουσία μ’ ένα strip-show, που βάφτισε «Να “ανάψουμε” ξανά την Αμερική»...

Οι υπαινιγμοί του Μάικλ Γουλφ

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τη Μελάνια, ήρθαν να προστεθούν και οι φήμες για ερωτική σχέση του άνδρα της με το πρώην μοντέλο και νυν διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, την εντυπωσιακή 29χρονη Χόουπ Χικς.

Τις φήμες έσπειρε ο συγγραφέας του “Fire and Fury” -την κυκλοφορία του οποίου προσπάθησε τόσο να εμποδίσει ο Τραμπ-. «Δεν μπορώ να μιλήσω ξεκάθαρα γι’ αυτό, μου λείπει η τελική απόδειξη», είπε ο Μάικλ Γουλφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον κωμικό Μπιλ Μαχερ για την «αφύσικη σχέση» του Προέδρου με την κατά 42χρόνια μικρότερή του καλλονή.

Παρά τις φήμες για τα εξωσυζυγικά παραστρατήματα του άνδρα της και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος του από σχεδόν είκοσι γυναίκες η Μελάνια, τουλάχιστον δημοσίως, παραμένει στο πλευρό του. Το ερώτημα είναι, λένε αμερικανικά ΜΜΕ, πόσο θα αντέξει ακόμη...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ