Νέο επεισόδιο με Βράνιες στην ΑΕΚ! -Ο Βόσνιος ζήτησε να μείνει εκτός 18άδας στο ματς με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Νέο επεισόδιο με Βράνιες στην ΑΕΚ! -Ο Βόσνιος ζήτησε να μείνει εκτός 18άδας στο ματς με τον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα ένα επεισόδιο στην υπόθεση Όγκνιεν Βράνιες που απασχολεί εσχάτως την ΑΕΚ καταγράφηκε χθες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Βόσνιος στόπερ τελικά έμεινε εκτός 18άδας, όπως ζήτησε ο ίδιος από τη στιγμή που δεν περιλαμβανόταν στα αρχικά πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Βράνιες μάλιστα ήταν έντονα δυσαρεστημένος, αντέδρασε έντονα και άσχημα μόλις έμαθε ότι είναι εκτός ενδεκάδας και επιχείρησε να φύγει μόνος του από το ξενοδοχείο. Και αυτό καθώς φαίνεται πως σε κατ’ ιδίαν επαφές με τον Χιμένεθ είχε ενημερωθεί πως θα είναι βασικός, κάτι που φέρεται πως είχε συμβεί και πριν τη Λάρισα.

Ωστόσο, τελικά… κόπηκε από την 11αδα για δεύτερο σερί ματς και έκανε εκ νέου… αντάρτικο μετά το πρόσφατο επεισόδιο με την απουσία του από την προπόνηση και την συνάντηση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπου είχε δείξει μετανιωμένος.

Ο Μανόλο είχε ανακοινώσει την ενδεκάδα από νωρίς στο ξενοδοχείο και άλλαξε την 18αδα όταν έβαλε τον Μοράν στην θέση του Βόσνιου μετά το επεισόδιο. Πάντως, ο Βράνιες δεν έφυγε από το γήπεδο, παρέμεινε και παρακολούθησε το ματς και έπειτα επέστρεψε με την υπόλοιπη ομάδα στο ξενοδοχείο.

Πλέον, αναμένεται η αντίδραση της επίσημης ΑΕΚ και δη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο νέο… αντάρτικο Βράνιες.

Ατομικό στην προπόνηση

Ο Βράνιες, πάντως, συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση, προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μαζί με τους Μάνταλο και Τσόσιτς. Δηλαδή, αν και δεν αγωνίστηκε και δεν είναι τραυματίας, έκανε ατομικό πρόγραμμα, χωρίς να είναι με την υπόλοιπη ομάδα.

Παράλληλα, υπήρξαν πολλές φήμες για άμεσο τελείωμα του από τον Χιμένεθ και σενάρια πως ο τεχνικός της ΑΕΚ του διεμήνυσε πως δεν τον υπολογίζει. «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή σε καμία περίπτωση», έλεγαν πηγές από την ΠΑΕ για το θέμα. Φαίνεται, πως διοίκηση και προπονητής προσπαθούν να χειριστούν με ηρεμία την κατάσταση προς όφελος της ομάδας.

Ακόμα τα πράγματα είναι αρκετά ασαφή και μένει να φανεί ποιοι χειρισμοί θα υπάρξουν, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί προς στιγμήν πάντως, είναι ό,τι δεδομένα ο προπονητής δεν έχει πει δεν σε υπολογίζω στον Βράνιες. Παράλληλα, ξεκαθαρίστηκε πως ο Βράνιες δεν έφυγε από το Καραϊσκάκη, αλλά επειδή αντέδρασε που δεν ήταν 11άδα, αποκλείστηκε από την αποστολή. Ωστόσο, είδε το ματς μαζί με τους υπόλοιπους στη σουίτα, επέστρεψε στο ξενοδοχείο κανονικά με την ομάδα, δείπνησε με την ομάδα και σήμερα ήταν στα Σπάτα.

Πηγή: enosi.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βρανιες αεκ Ολυμπιακός Χιμένεθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ