Νέα κινητοποίηση του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς -Απέκλεισε τα γραφεία συμβολαιογράφων [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα κινητοποίηση του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς -Απέκλεισε τα γραφεία συμβολαιογράφων [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν στις 11 το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ στα γραφεία του Συλλόγου συμβολαιογράφων. Εξω από τα γραφεία του συλλόγου έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες μέλη του συνδικάτου και διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς.

«Η στάση της πλειοψηφίας της διοίκησης των συμβολαιογράφων στο ζήτημα της κατάσχεσης της λαϊκής κατοικίας είναι προκλητική», αναφέρουν σε ψήφισμά τους. Στηρίζει την κυβερνητική πολιτική και τους τραπεζικούς ομίλους. Το αίτημα για 130.000 πλειστηριασμούς ακινήτων, δείχνει την στόχευση που έχουν κυβέρνηση και τραπεζίτες.

Νέα κινητοποίηση του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς -Απέκλεισε τα γραφεία συμβολαιογράφων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ