Το Μαξίμου απαντά σε Σαμαρά: Ηρεμία, αυτοσυγκράτηση και όλα θα πάνε καλά - iefimerida.gr

Το Μαξίμου απαντά σε Σαμαρά: Ηρεμία, αυτοσυγκράτηση και όλα θα πάνε καλά

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα λιτό σχόλιο απαντούν κυβερνητικοί κύκλοι στην αντίδραση των συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είχε προκληθεί νωρίτερα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σημειώνεται ότι την οργισμένη αντίδραση των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά είχε προκαλέσε το ερώτημα του Μαξίμου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος για σύνθετη ονομασία erga omnes για την ΠΓΔΜ.

Κύκλοι του Αντώνη Σαμαρά σημείωναν πως «οι αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται», ενώ συμπλήρωναν πως «ξέρει όλος ο κόσμος, πως Αντώνης Σαμαράς δεν δέχθηκε ποτέ ονομασία με το όνομα της Μακεδονίας! Ούτε από το απόσπασμα της συνέντευξής του που παρουσίασαν προκύπτει κάτι τέτοιο».

«Αντίθετα εμφανίζεται βέβαιος ότι οι Σκοπιανοί θα απέρριπταν την «ενιαία ονομασία για κάθε χρήση», όπως και συνέβη μέχρι σήμερα. Έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους απατεώνες και άγαρμπα fake news», κατέληγαν.

Σε αντίδρασή τους κυβερνητικοί κύκλοι μετά την αντίδραση των συνεργατών του, «συστήνουν στον κ. Σαμαρά ηρεμία, αυτοσυγκράτηση και όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ