Εργαζόμενος που είχε απολυθεί κρατά ομήρους σε εργοστάσιο στην Κομοτηνή - iefimerida.gr

Εργαζόμενος που είχε απολυθεί κρατά ομήρους σε εργοστάσιο στην Κομοτηνή

Ενοιπλος κρατά ομήρους σε εργοστάσιο στην Κομοτηνή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη υπόθεση ομηρίας στην Κομοτηνή. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη μιάμιση το μεσημέρι στο εργοστάσιο της εταιρείας κατασκευής κάδων απορριμμάτων, HELESI.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχουν και δύο τραυματίες, πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και έναν υπάλληλο. Ο δράστης είναι ένας 62χρονος που απολύθηκε πριν από οκτώ μήνες από το εργοστάσιο.

Μπήκε οπλισμένος στις εγκαταστάσεις και πυροβόλησε τον πρώην εργοδότη του και έναν υπάλληλο, ο οποίος επιχείρησε να τον αφοπλίσει. Οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονται, εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, πρόκειται για τον μεγαλομέτοχο της επιχείρησης που χτυπήθηκε στο στήθος και ένα Βούλγαρο εργάτη που έχει τραύμα στο δεξιό μηρό.

Στη 1.15 ο ένοπλος πήγε στο εργοστάσιο και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα αδιακρίτως ζητώντας να επαναπροσληφθεί στην εταιρεία, λέγοντας πως όλο αυτό το διάστημα είχε λάβει σχετικές διαβεβαιώσεις από τον ιδιοκτήτη.

Στη συνέχεια, υποχρέωσε άλλους τρεις υπαλλήλους να μείνουν μαζί του στο χώρο. Ο δράστης δε δίστασε να ανοίξει πυρ και κατά των αστυνομικών, τραυματίζοντας έναν από αυτούς.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ομάδα διαπραγματεύσεων της ΕΛ.ΑΣ. Ήδη ο ένοπλος έχει αφήσε ελεύθερο έναν από τους ομήρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ