Οι ευχές του Φέντερερ στον Ναδάλ: Σκληρό να τον βλέπεις να εγκαταλείπει τον αγώνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι ευχές του Φέντερερ στον Ναδάλ: Σκληρό να τον βλέπεις να εγκαταλείπει τον αγώνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρότζερ Φέντερερ κατάφερε να προκριθεί για 14η φορά στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν, αλλά δεν ξέχασε την επώδυνη αποχώρηση του Ραφαέλ Ναδάλ από το τουρνουά.

Ο Ισπανός αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού, από τον αγώνα του κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς, την Τρίτη. Ο Φέντερερ αποκάλυψε, στη συνέντευξη μετά τον δικό του αγώνα με τον Τόμας Μπέρντιχ (νίκησε 7-6, 6-3, 6-4), ότι το προηγούμενο βράδυ έστειλε μήνυμα στον Ναδάλ, για να μάθει τα νέα για τον τραυματισμό του.

«Του εύχομαι περαστικά. Είναι σκληρό να βλέπεις κάποιον που πηγαίνει στο 5ο σετ να μην μπορεί να τελειώσει τον αγώνα. Αν τον ολοκληρώσεις και χάσεις, τα εύσημα πάνε στον αντίπαλο. Βέβαια, ο Μάριν αξίζει εύσημα, κράτησε και πάλεψε σκληρά. Το τελευταίο που έκανα αργά το βράδυ πριν κοιμηθώ ήταν να στείλω ένα μήνυμα στον Ράφα. Επρεπε να μάθω τι κάνει. Είμαι χαρούμενος που τα νέα δεν είναι τόσο άσχημα (σ.σ. θα χρειαστεί τρεις εβδομάδες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις έναν φίλο και αντίπαλο να φεύγει έτσι», δήλωσε ο Φέντερερ.

Federer: I wrote to Rafa to wish him well after injury#AusOpen pic.twitter.com/0GAo5NhuzT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ