Η νέα σικ εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα σικ εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια [εικόνες]

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι μόλις 24 Ιανουαρίου, αλλά είναι ήδη ένα πολυάσχολο έτους για τη βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας.

Η νέα σικ εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η 45χρονη έχει παρευρεθεί σε μια σειρά επίσημων εμφανίσεων μέχρι στιγμής και την Τρίτη καλωσόρισε εκπροσώπους ενός φιλανθρωπικού οργανισμού σε δεξίωση στο παλάτι στη Μαδρίτη.

Όπως πάντα, η εμφάνιση της βασίλισσας ήταν εντυπωσιακή κατά τη συνάντηση με εκπροσώπους της Ισπανικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Κωφών και Τυφλών.

Η νέα σικ εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η πρώην δημοσιογράφος επέλεξε να φορέσει ένα μεταξωτό κρεμ πουκάμισο με πτυχές, και ένα ψηλόμεσο παντελόνι, που υπογράμμιζε την λεπτή μέση της. Ολοκλήρωσε το λουκ με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες ταμπά γόβες και λαμπερά σκουλαρίκια.

Η νέα σικ εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Η Λετίσια συναντήθηκε με φιλανθρωπικούς συνεργάτες της Fasocide, της Ισπανικής Ομοσπονδίας Συμπράξεων Κωφών, που εκπροσωπούν τα δικαιώματα των κωφών και των τυφλών.

Η ιστοσελίδα του οργανισμού αναφέρει πως έχει αναλάβει «την εκπροσώπηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των τυφλών ανθρώπων σε κυβερνήσεις και άλλα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ