Πυλαρινός, τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές στηρίζουν Τσίπρα για γ' αξιολόγηση - iefimerida.gr

Πυλαρινός, τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές στηρίζουν Τσίπρα για γ' αξιολόγηση

Ο Κώστας Πυλαρινός -Φωτογραφία: Intimenews/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση έχει προκαλέσει σε πολλούς βουλευτές η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Ενωση Τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών όσον αφορά τα θετικά λόγια που χρησιμοποιεί για την κυβέρνηση και για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.

Η Ενωση Τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών φαίνεται πως παίρνει σαφή θέση υπέρ των κυβερνητικών χειρισμών στα θέματα της οικονομίας και τίθεται υπέρ της συνεννόησης των κομμάτων.

«Το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης είναι είδηση καλοδεχούμενη, την ανέμεναν οι πάντες», αναφέρουν.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «οι εξελίξεις αυτές δεν δίνουν χώρο στην μικροψυχία έστω κι αν κάποια βαρίδια τους είναι επώδυνα».

Μάλιστα η ένωση σε μια λογική εθνικής συνεννόησης αναφέρει πως «τώρα πλέον για να ελπίσει ο λαός σε κάτι περισσότερο χρειάζονται κοινές θέσεις και κοινές προσπάθειες όλων των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των διαπραγματεύσεων όσον αφορά το τέρας του δημοσίου χρέους . Μάλιστα η ένωση σε μια λογική εθνικής συνεννόησης αναφέρει πως τώρα πλέον για να ελπίσει ο λαός σε κάτι περισσότερο χρειάζονται κοινές θέσεις και κοινές προσπάθειες όλων των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των διαπραγματεύσεων όσον αφορά το τεράστιο δημόσιο χρέος.

Την ανακοίνωση υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πυλαρινός, πρόεδρος της Ενωσης Τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών, έχει διατελέσει βουλευτής της ΝΔ και υπήρξε στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Πυλαρινός, τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές στηρίζουν Τσίπρα για γ' αξιολόγηση | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ