Συναγερμός στο Instagram- Πωλούνται αιχμηρά μαχαίρια που μοιάζουν με κραγιόν [εικόνες] - iefimerida.gr

Συναγερμός στο Instagram- Πωλούνται αιχμηρά μαχαίρια που μοιάζουν με κραγιόν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συναγερμός» έχει σημάνει στο Instagram, καθώς εταιρίες χρησιμοποιούν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να πουλήσουν επικίνδυνα μαχαίρια, τα οποία παρουσιάζουν ως... κραγιόν.

Η εταιρία Alien Outfitters, η οποία εδρεύει στην Βόρεια Καρολίνα, φαίνεται πως πουλάει αιχμηρά μαχαίρια μέσω του Instagram, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και ως φονικά όπλα.

Το επικίνδυνο αυτό παιχνίδι γνωστοποίησε μία μητέρα, η οποία αγόρασε ένα τέτοιο μητέρα σε μορφή κραγιόν και μόλις το παρέλαβε στην Βρετανία έμαθε πως αυτό το απλό φαινομενικά κραγιόν- μαχαίρι, θεωρείται εγκληματικό όπλό στην χώρα της.

 Συναγερμός στο Instagram- Πωλούνται  αιχμηρά μαχαίρια που μοιάζουν με κραγιόν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οπως αναφέρει διευθύνων σύμβουλος εταιρίας στην Telegraph, τα συγκεκριμένα μαχαίρια είναι έτσι διακοσμημένα ώστε να «μαγεύουν» τους νέους, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα κανονικό φονικό όπλο.

Στην σελίδα αναφέρεται πως οι πελάτες πρέπει να είναι αυστηρώς πάνω από 18 ετών, αλλά δεν είναι σαφές αν γίνονται παραπάνω έλεγχοι για να διαπιστωθεί η ηλικία τους.

 Συναγερμός στο Instagram- Πωλούνται  αιχμηρά μαχαίρια που μοιάζουν με κραγιόν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πάντως η σελίδα έχει μπλοκαριστεί από τους χρήστες του Instagram στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς όπως ανέφερε η Telegraph τα αντικείμενα αυτά είναι πολύ επικίνδυνα ως προς την χρήση τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ instagram μαχαίρια όπλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ