Πεινασμένοι Γερμανοί κάνουν ουρές έξω από κεμπαπτζίδικο για ντονέρ με μόλις 0,01 ευρώ [βίντεο] - iefimerida.gr

Πεινασμένοι Γερμανοί κάνουν ουρές έξω από κεμπαπτζίδικο για ντονέρ με μόλις 0,01 ευρώ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν έξω από ένα κεμπαπτζίδικο σε γερμανική πόλη για να αγοράσει ένα ντόνερ με μόλις 0,01 ευρώ.

Στις 12 μ.μ., δύο ώρες πριν από το επίσημο άνοιγμα του καταστήματος, οι άνθρωποι είχαν ήδη στηθεί έξω από το «Made in Bärlin» στην γερμανική πόλη Όσναμπρουκ. Η διαφήμιση έλεγε πως θα πωλούσε ντονέρ την Τρίτη μόνο για ένα λεπτό και όλα τα κέρδη θα γίνονταν δωρεά σε τοπικό παιδικό νοσοκομείο.

Όταν τελικά το εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του στις 2 μ.μ., υπήρχαν περίπου 150 άτομα – οι περισσότεροι μαθητές – έξω από το μαγαζί. Προτού όμως προλάβει να υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες του, έπρεπε να μπει στο εστιατόριο ένα νεαρό κορίτσι με μώλωπες που είχε υποστεί από τα σπρωξίματα.

«Τα τελευταία 10 λεπτά πριν το άνοιγμα ήταν πολύ δύσκολα» δήλωσε ο 15χρονος Τζόνα, που έδωσε 0,01 ευρώ για το ντονέρ και άλλα 3 ευρώ για δωρεά.

Κατά το άνοιγμα στις 2 μ.μ. παρά τις προσπάθειες των ιδιοκτητών και των εργαζομένων, δεν μπόρεσαν να ηρεμήσουν το πλήθος, καθώς όλοι πίεζαν και φώναζαν για να μπουν στο κατάστημα.

Μισή ώρα αργότερα, οι ιδιοκτήτες άλλαξαν στρατηγική και αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αφήνουν περίπου δέκα άτομα κάθε φορά.

Εκείνη τη στιγμή κατέφθασε και η αστυνομία για να προσπαθήσει να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση, ωστόσο δεν προχώρησαν σε συλλήψεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντόνερ κεμπαπτζίδικο ουρές αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ