Μπλόκο των αγροτών στον κόμβο Μεγαλοχωρίου στον Ε-65 [εικόνες] - iefimerida.gr

Μπλόκο των αγροτών στον κόμβο Μεγαλοχωρίου στον Ε-65 [εικόνες]

Φωτογραφία: trikalavoice
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπλόκο στον κόμβο Μεγαλοχωρίου, στον Ε65 τοποθετώντας τα τρακτέρ τους, έστησαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αγρότες των Τρικάλων.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Απόστολος Θωμόπουλος, επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο μπλόκο θα ενισχύουν σε καθημερινή βάση αγρότες με τα τρακτέρ, από διάφορα σημεία του νομού Τρικάλων.

Μπλόκο των αγροτών στον κόμβο Μεγαλοχωρίου στον Ε-65 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας τονίζεται επίσης, ότι «οι αγρότες αγωνίζονται για κατώτερες εγγυημένες τιμές για όλα τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα και άμεση πληρωμή όλων των παραγωγών, ώστε ν' αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα των πολύ χαμηλών τιμών παραγωγού».

Μπλόκο των αγροτών στον κόμβο Μεγαλοχωρίου στον Ε-65 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αλλά και για «μείωση του κόστους παραγωγής, με αφορολόγητο πετρέλαιο, φθηνό αγροτικό ρεύμα και νερό, κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροτικά μέσα και εφόδια, του ΕΝΦΙΑ σε σπίτια και χωράφια και των άλλων χαρατσιών, κατασκευή των αναγκαίων έργων υποδομής».

Μπλόκο των αγροτών στον κόμβο Μεγαλοχωρίου στον Ε-65 [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, trikalavoice

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ