Περιφερειάρχες: Ομογενοποίηση των πολιτικών της ΕΕ, να μην υπάρχει κόστος ανισότητας - iefimerida.gr

Περιφερειάρχες: Ομογενοποίηση των πολιτικών της ΕΕ, να μην υπάρχει κόστος ανισότητας

ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κλειδί για την Ευρώπη του μέλλοντος είναι η 4η Βιομηχανική Επανάσταση με επίκεντρο την καινοτομία, την έρευνα και την τεχνολογία».

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Αγοραστός επισήμανε ωστόσο ότι θα πρέπει τα θετικά αποτελέσματα «να διαχέονται στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Επίσης, επανέλαβε την πρότασή του για ομογενοποίηση των πολιτικών της ΕΕ ώστε «να μην υπάρχει κόστος ανισότητας σε μείζονος σημασίας πολιτικές όπως η φορολογική και οι εργασιακές σχέσεις».

Τέλος, στο περιθώριο της συνεδρίασης ο κ. Αγοραστός συναντήθηκε με την επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κορίνα Κρέτσου και συζήτησαν για την πορεία των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-20 και για την πολιτική συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΠΕ πρόεδρος ΕΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ