Βερολίνo: Φιλοξενούσαν Αφγανό πρόσφυγα και τον κατηγορούν για βιασμό της 4χρονης κόρης τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Βερολίνo: Φιλοξενούσαν Αφγανό πρόσφυγα και τον κατηγορούν για βιασμό της 4χρονης κόρης τους [εικόνες]

Φωτογραφία: Bild
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας Αφγανός ο οποίος είχε ζητήσει άσυλο στην Γερμανία, κατέφυγε στην Σουηδία μετά από κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση σε ένα 4χρονο κοριτσάκι.

Η ιστορία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς όχι μόνο ο Αφγανός κατέφυγε στην Σουηδία, αλλά άλλαξε ταυτότητα και στοιχεία μετά τις κατηγορίες εις βάρος του.

Επίσης, το χειρότερο απ΄όλα είναι πως το κοριτσάκι είναι η κόρη της οικογένειας που τον φιλοξενούσε και τον φρόντιζε στην Γερμανία.

Βερολίνo: Φιλοξενούσαν Αφγανό πρόσφυγα και τον κατηγορούν για βιασμό της 4χρονης κόρης τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η οικογένεια από το Βερολίνο φιλοξένησε στο σπίτι τους τον Αφγανό μαζί με μερικούς ακόμη, ο οποίος όταν έφτασε στην Γερμανία το 2016, ήταν μόλις 12 ετών σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Το φρικτό περιστατικό σημειώθηκε σύμφωνα με την οικογένεια τον περασμένο Ιούλιο, όπου άφησε στο σπίτι μόνο της την κόρη τους μαζί με τον Αχμέτ για να την προσέχει.

Την επόμενη μέρα όμως το παιδί είπε στην μητέρα του πως εκείνη και ο Αχμέτ έπαιξαν «τον γιατρό και την νοσοκόμα», με αποτέλεσμα οι γονείς να μπουν αμέσως σε υποψήφιες και να επισκεφτούν έναν ειδικευόμενο γιατρό σε παιδιατρική κλινική για να την εξετάσει.

Σε αναφορά της η κλινική επισήμανε πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις το παιδί να κακοποιήθηκε σεξουαλικά, ενώ όταν ρωτήθηκε το ίδιο το κοριτσάκι για το περιστατικό, απάντησε πως δεν ήταν πρώτη φορά που είχε μία τέτοια εμπειρία, καθώς είχε κακοποιηθεί κι από άλλον 12χρονο πρόσφυγα με καταγωγή από την Καμπούλ.

Βερολίνo: Φιλοξενούσαν Αφγανό πρόσφυγα και τον κατηγορούν για βιασμό της 4χρονης κόρης τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το Μάλμε της Σουηδίας, όπου πιθανώς κατέφυγε ο Αφγανός

Οι άλλοι Αφγανιστάν που έμεναν στο σπίτι της οικογένειας αποκάλυψαν πως είχαν δει τον 12χρονο Αφγανό να κακοποιεί σεξουαλικά το κοριτσάκι με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα από τις αρχές.

Αξιωματικοί της αστυνομίας ανέφεραν πως ο 12χρονος Αφγανός ήταν αρκετά αναπτυγμένος για την ηλικία του Ο ίδιος ήταν πάνω από 1.70 σε ύψος, ενώ είχε αρχίσει να βγάζει μουστάκι, δεδομένα που διέγειραν υποψίες για το αν η ηλικία του είναι αληθής.

Ωστόσο, ο δικαστής απέρριψε γρήγορα το αίτημα της οικογένειας στο να υποβληθεί ο νεαρός σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πραγματική του ηλικία, ενώ όταν στην συνέχεια ο ίδιος αρνήθηκε κάθε κατηγορία, οι έρευνες σταμάτησαν εντελώς.

Η υπόθεση άνοιξε και πάλι τον περασμένο μήνα, καθώς οι γερμανικές αρχές εξέδωσαν νέα έγγραφα με την νέα ταυτότητα του Αφγανού, ο οποίος τώρα δήλωνε πως είχε γεννηθεί έξι μήνες αργότερα από την ημερομηνία που είχε δηλώσει αρχικά.

Βερολίνo: Φιλοξενούσαν Αφγανό πρόσφυγα και τον κατηγορούν για βιασμό της 4χρονης κόρης τους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το Μάλμε της Σουηδίας, όπου πιθανώς κατέφυγε ο Αφγανός

Ο πρόσφυγας μάλιστα δεν ζούσε πια στην Γερμανία, αλλά είχε καταφύγει στην Σουηδία, όπου στην ταυτότητά του παρουσιαζόταν ως πρόσφυγας με το όνομα Αχμέτ Μ. και έτος γέννησης 2005.

Η οικογένεια στη Γερμανία ζήτησε από τη Σουηδία να τον ερευνήσει. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση από τις σουηδικές αρχές.

Φωτογραφίες: Shutterstock/ Bild

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ