Έφτιαξε πλαστή ταυτότητα με τη φωτογραφία του...Τζακ Νίκολσον - iefimerida.gr

Έφτιαξε πλαστή ταυτότητα με τη φωτογραφία του...Τζακ Νίκολσον

Τζακ Νίκολσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας από τους βασικούς κανόνες για όσους φτιάχνουν πλαστή ταυτότητα είναι να χρησιμοποιήσουν τη φωτογραφία κάποιου που δεν είναι εύκολα αναγνωρίσιμος. Ωστόσο, ένας απατεώνας μάλλον δεν διάβασε το εγχειρίδιο.

Ο 41χρονος Ρικάρντο Σέρχιο ντε Μπάρος από τη Βραζιλία χρησιμοποίησε στην πλαστή του ταυτότητα τη φωτογραφία όχι κάποιου τυχαίου, αλλά του διάσημου ηθοποιού Τζακ Νίκολσον και φυσικά συνελήφθη όταν προσπάθησε, χρησιμοποιώντας τη, να ανοίξει ένα λογαριασμό σε τράπεζα.

Ο ταμίας αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, παρόλο που ο Μπάρος είχε υπογράψει την ταυτότητα ως Χοάο Πέδρο ντος Σάντος, και κάλεσε το φύλακα της τράπεζας, ο οποίος και συνέλαβε τον απατεώνα. Επάνω του βρέθηκαν άλλες πέντε πλαστές ταυτότητες, με διαφορετικές φωτογραφίες, καθώς και 36 μπλοκ επιταγών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ