Οι Βρετανοί άρχισαν τις συγκρίσεις- Το δαχτυλίδι της Ευγενίας έχει διπλάσια τιμή από αυτό της Μαρκλ [εικόνες]

Φαίνεται πως η Πριγκίπισσα Ευγενία κάνει ότι μπορεί για να κλέψει λίγο από την λάμψη της Μέγκαν Μαρκλ.

Πρώτα το γεγονός ότι θα παντρευτεί λίγους μήνες μετά τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, δεύτερον ότι ο γάμος της θα γίνει ακριβώς στον ίδιο ναό με αυτόν του γαλαζοαίματου και τρίτων το δαχτυλίδι αρραβώνων της, το οποίο είναι πιο ακριβό από αυτό της Μέγκαν Μαρκλ, είναι αρκετά για να ξεκινήσει η κόντρα από τα βρετανικά μέσα.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων, με ζαφείρι padparadscha που περιβάλλεται από διαμάντια, μπορεί να μοιάζει κάπως με αυτό που έδωσε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ στην Κέιτ Μιντλετον, αλλά στην πραγματικότητα είναι ίδιο με αυτό που είχε δώσει ο πατέρας της Πρίγκιπας Ανδρέας στην Σάρα Φεργκουσον το 1986.

H ομοιότητα του δαχτυλιδιού της Πριγκίπισσας Ευγενίας με αυτό που έδωσε ο πατέρας της, Πρίγκιπας Ανδρέας στην μητέρα της, Δούκισσα Σάρα της Υόρκης.

Σύμφωνα με ειδικό στα δαχτυλίδια αρραβώνων, η τιμή που αναμένεται να έχει το δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Ευγενίας είναι περίπου 140.000 δολάρια, δηλαδή η διπλή αξίας από το δαχτυλίδι της Μέγκαν Μαρκλ.

Από την άλλη, το τρισδιάστατο δαχτυλίδι που φοράει η αρραβωνιαστικιά του Πρίγκιπα Χάρι εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 70.000 δολάρια.

Το δαχτυλίδι της Μέγκαν Μαρκλ

Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι της Μαρκλ που σχεδίασε ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι, φέρει ένα διαμάντι από την Μποτσουάνα, όπου πρόσφατα οι δυο τους είχαν επισκεφθεί, καθώς και δύο διαμάντια από την προσωπική συλλογή της Νταϊάνα.

Ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει στο δαχτυλίδι της Ευγενίας είναι ο πολύτιμος λίθος στη μέση.

Το δαχτυλίδι της Μέγκαν Μαρκλ(αριστερά) και αυτό της Πριγκίπισσας Ευγενίας (δεξιά)

«Όπως το δαχτυλίδι της μητέρας της, Δούκισσας της Υόρκης και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η Ευγενία φοράει ένα κόσμημα που έχει έναν οβάλ πολύτιμο λίθο, ο οποίος δεν χάνει ποτέ την αξία του.

Το ζαφείρι padparadscha είναι ουσιαστικά ένα μείγμα από κόκκινο ρουμπίνι και κίτρινο ζαφείρι, με αποτέλεσμα αυτή η ιδιαιτερότητα να το καθιστά πολύτιμο και ακριβό.

Έτσι ο συνδυασμός πολύτιμου λίθου με διαμάντια είναι και ο λόγος που το δαχτυλίδι κοστίζει πάνω από 100.000 δολάρια.

Φωτογραφίες: AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ