Η αποστομωτική απάντηση του Σάββα Πούμπουρα στην ερώτηση αν θέλει να γίνει πατέρας - iefimerida.gr

Η αποστομωτική απάντηση του Σάββα Πούμπουρα στην ερώτηση αν θέλει να γίνει πατέρας

Ο Σάββας Πούμπουρας με την σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη. Φωτογραφία: Ndp photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «Dancing with the Stars» θα εμφανίζεται φέτος ο Σάββας Πούμπουρας όπου και θα βρίσκεται στο green room και θα μεταφέρει το κλίμα και τις αντιδράσεις των διαγωνιζόμενων.

Ο 6ος κύκλος του «Dancing with the Stars» θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή με οικοδέσποινα την Ευαγγελία Αραβανή και την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν οι: Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Λιάγκας.

Ο Σάββας Πούμπουρας, μιλώντας μεταξύ άλλων, για τους πρώτους μήνες του γάμου του με την Αρετή Θεοχαρίδη, έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στο ερώτημα αν σκέφτονται να γίνουν σύντομα γονείς.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ο Σάββας δήλωσε: « Εγώ είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας. Είναι λίγο περίεργη αυτή η ερώτηση, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ζευγάρι. Μπορούν να κάνουν παιδί; Δεν μπορούν; Και όταν τους ρωτάς συνέχεια αυτό το πράγμα μπορεί να τους πονάει και λίγο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάββας Πούμπουρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ