Η Μάλια Ομπάμα βγαίνει με τον Ρόρι, τον γόη του Χάρβαρντ -Αγγλος και καλοζωισμένος [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μάλια Ομπάμα βγαίνει με τον Ρόρι, τον γόη του Χάρβαρντ -Αγγλος και καλοζωισμένος [εικόνες]

Φωτογραφία: Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουλ ερωτευμένη είναι η μεγαλύτερη κόρη του Μπαρακ Ομπάμα, Μάλια, η οποία πλέον δεν φοβάται να εκφράσει δημοσίως τον έρωτά της για το συνομήλικο αγόρι της, Ρόρι Φαρκούχαρσον.

O καλοζωισμένος Ρόρι μπορεί να μην είναι γνωστός οπως η Μάλια, αλλά προέρχεται από πλούσια οικογένεια, καθώς ο πατέρας του είναι διευθύνων σύμβουλος σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες που διαχειρίζονται περιουσιακά στοιχεία, ενώ η μητέρα του εργάζεται ως ειδικευμένη λογίστρια.

Η Μάλια Ομπάμα βγαίνει με τον Ρόρι, τον γόη του Χάρβαρντ -Αγγλος και καλοζωισμένος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: Splash / Ideal Image

Ο Ρόρι και οι γονείς του μένουν σε μία πολυτελής έπαυλη αξίας 1,6 εκατ. δολαρίου στο Σάφοκ της Αγγλίας, ενώ ο ίδιος είναι αρχηγός ράγκμπι σε μία από τις πιο ακριβές σχολές Ράγκμπι στην Βρετανία, όπου η συνδρομή το έτος κοστίζει 12.000 δολάρια.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο 19χρονος εργάστηκε ως ασκούμενος στο Κέντρο για τη Δημοκρατία και την Οικοδόμηση της Ειρήνης στη Βόρεια Ιρλανδία.

Η Μάλια Ομπάμα βγαίνει με τον Ρόρι, τον γόη του Χάρβαρντ -Αγγλος και καλοζωισμένος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία: Splash / Ideal Image

O Ρόρι σπουδάζει νομική στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στην Μασαχουσέτη από το περασμένο φθινόπωρο, ενώ μεταξύ άλλων λέγεται πως οι γονείς του έχουν καλές σχέσεις τόσο με το παλάτι όσο και με τον Μπάρακ Ομπάμα και την Μισέλ.

Η σχέση του με την Μάλια Ομπάμα έκανε τον γύρο του κόσμου τον περασμένο Νοέμβριο, όπου ο φακός τους απαθανάτισε να φιλιούνται στο προαύλιο του πανεπιστήμιου.

Η Μάλια Ομπάμα βγαίνει με τον Ρόρι, τον γόη του Χάρβαρντ -Αγγλος και καλοζωισμένος [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Από τότε αν και δεν κάνουν πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, το ζευγάρι εθεάθη πριν λίγες μέρες να κάνει βόλτες, ρίχνοντας τρυφερές ματιές, κουβεντιάζοντας και παίρνοντας αγκαλιά ο ένας τον άλλον.

Η Μάλια Ομπάμα βγαίνει με τον Ρόρι, τον γόη του Χάρβαρντ -Αγγλος και καλοζωισμένος [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάλια Ομπάμα αγόρι σχέση Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ