Κύπελλο Ελλάδος: Πρώτες κόντρες για ΠΑΟΚ-Ατρόμητο και Πανιώνιο-Λαμία - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Πρώτες κόντρες για ΠΑΟΚ-Ατρόμητο και Πανιώνιο-Λαμία

Φωτογραφία: MotionTeam
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, το σημερινό μενού του Κυπέλλου Ελλάδος περιλαμβάνει άλλες δύο αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, στις 17:15 (Cosmote Sport) ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Λαμία στη Νέα Σμύρνη και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στους «4» του θεσμού, με τους νεοφώτιστους φιλοξενούμενους να κυνηγούν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στη Λαμία.

Υπενθυμίζεται ότι στο ματς πρωταθλήματος του α' γύρου οι Λαμιώτες είχαν επικρατήσει εντός έδρας των Νεοσμυρνιωτών με σκορ 1-0.

Στο άλλο ματς (21:45, Cosmote Sport 1), ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει λόγο για «τελικό» για την ομάδα του, η οποία καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Να σημειωθεί ότι οι Περιστεριώτες θα αγωνιστούν χωρίς τους Χατζηισαΐα, Γιαννούλη και Ουάρντα, οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί ως δανεικοί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο ΠΑΟΚ Ατρόμητος Πανιώνιος Λαμία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ