«Βλέπει» και Χουλτ η ΑΕΚ, αν μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό -Διαψεύδει η «Ενωση» - iefimerida.gr

«Βλέπει» και Χουλτ η ΑΕΚ, αν μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό -Διαψεύδει η «Ενωση»

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Νίκλας Χουλτ και θα κινηθεί για να τον κάνει δικό της, αν μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα», ο Σουηδός αμυντικός μπαίνει στο μεταγραφικό κάδρο της ΑΕΚ και αν μείνει ελεύθερος θα εξεταστεί πολύ σοβαρά η προοπτική να γίνει κίνηση για την απόκτηση του.

Ο Νίκλας Χουλτ περιμένει σήμερα την έκβαση της δικαστικής του μάχη με το «τριφύλλι» για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του. Αν ο Σκανδιναβός δικαιωθεί με την προσφυγή του, τότε θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020) και θα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα τη μεταγραφή του.

Πάντως, με αφορμή το δημοσίευμα, η επίσημη ΑΕΚ πήρε θέση μέσω του γραφείου Τύπου διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα σενάρια. «Ο,τι έχουμε πει ισχύει» λένε και σήμερα από την ΑΕΚ οπότε δεν υπάρχει περίπτωση απόκτησης του Χουλτ ή οποιουδήποτε παίκτη μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟ με προσφυγή. «Θέμα Χουλτ λοιπόν δεν υπάρχει», καταλήγει η επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ χουλτ Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ