Περιττώματα έπεσαν από τον ουρανό σε τρεις γερμανικές πόλεις - iefimerida.gr

Περιττώματα έπεσαν από τον ουρανό σε τρεις γερμανικές πόλεις

Βαυαρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης σημειώνονταν βαριές χιονοπτώσεις, σε τρεις γερμανικές πόλεις έπεσαν παγωμένα αντικείμενα από τον ουρανό, τα οποία όμως ήταν λίγο μεγαλύτερα και πιο βρωμερά από τις κοινές νιφάδες χιονιού.

Μεγάλα κομμάτια από παγωμένα ανθρώπινα απόβλητα προσγειώθηκαν από τον ουρανό στη Βαυαρία, τη Βάτη-Βυττεμβέργη και τη Σαξονία, ευτυχώς χωρίς να πέσουν σε κάποιο κεφάλι. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα κομμάτι έπεσε σε μια ταράτσα, ενώ άλλα δύο προσγειώθηκαν σε κήπους.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα παγωμένα κομμάτια ούρων και περιττωμάτων προήλθαν από διαρροή σε τουαλέτα αεροπλάνου και πάγωσαν εξαιτίας του υψόμετρου. Πάντως, σε κάθε περίπτωση ήδη διεξάγεται έρευνα για το συμβάν για τυχόν ευθύνες πιλότων, καθώς οι τουαλέτες των αεροπλάνων πρέπει να αδειάζουν μετά την προσγείωση και όχι όσο το σκάφος βρίσκεται εν πτήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ