Το βίντεο του Πουτζδεμόν που έγινε viral -Φιλά την ισπανική σημαία - iefimerida.gr

Το βίντεο του Πουτζδεμόν που έγινε viral -Φιλά την ισπανική σημαία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έγινε στην Ισπανία ένα βίντεο του Κάρλες Πουτζδεμόν στο οποίο ο πρώην ηγέτης της Καταλονίας φιλά τη σημαία της Ισπανίας.

Το βίντεο τραβήχτηκε κατά την επίσκεψη του Καταλανού στην Κοπεγχάγη. Ενας νεαρός τον πλησίασε σε καφετέρια και του είπε: «Εχω εδώ μια ισπανική σημαία, που ξέρω ότι σου αρέσει. Πάρ'τη και φίλα τη παρακαλώ».

Χαμογελώντας, ο Πουτζδεμόν του απάντησε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ισπανική σημαία και τη φίλησε δύο φορές. Οταν ο νεαρός τον ρώτησε «Και η ανεξαρτησία; Δεν είναι πρόβλημα;», ενώ στη συνέχεια προειδοποίησε τον Καταλανό ότι η ισπανική φυλακή τον περιμένει.

Πάντως και ο ίδιος ο πρώην ηγέτης της Καταλονίας δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter, γράφοντας: «Μια μέρα θα καταλάβουν ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Ισπανία ή τη σημαία της. Η μάχη είναι ενάντια σε εκείνους που ασκούν την εξουσία δεσποτικά».


Πηγή: AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ