Ορκωτοί ελεγκτές ψάχνουν να βρουν το πλοίο του Ισίδωρου Κούβελου... - iefimerida.gr

Ορκωτοί ελεγκτές ψάχνουν να βρουν το πλοίο του Ισίδωρου Κούβελου...

Στο μικροσκόπιο ορκωτών ελεγκτών το «πόθεν έσχες» Κούβελου-Ντόρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του ζεύγους Ισίδωρου Κούβελου – Ντόρας Μπακογιάννη ελέγχουν εξονυχιστικά ορκωτοί ελεγκτές ενώ στα χέρια τους φθάνουν νέα στοιχεία από το υπουργείο Οικονομικών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου «πόθεν έσχες» Ευάγγελος Αργύρης έχει δώσει εντολή να εξεταστεί κατά προτεραιότητα η κοινή δήλωση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας και του συζύγου της κ. Κούβελου, προκειμένου σύντομα να υπάρξει σχετικό πόρισμα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ετοιμάζεται να καλέσει τον προϊστάμενο της Αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου χρήματος» Παναγιώτη Νικολούδη προκειμένου να δώσει επιπλέον διευκρινήσεις για την υπόθεση ενώ στο μικροσκόπιο ορκωτών λογιστών θα μπουν τα πολιτικά πρόσωπα και οι συγγενείς τους που έστειλαν χρηματικά εμβάσματα στο εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ.

Πάντως, ο κ. Κούβελος δεν έχει προσκομίσει κάποιο στοιχείο σχετικά με το πλοίο, που φέρεται να έχει αγοράσει με το επίμαχο έμβασμα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ