Αρχές Φεβρουαρίου οι αποζημιώσεις στους ροδακινοπαραγωγούς - iefimerida.gr

Αρχές Φεβρουαρίου οι αποζημιώσεις στους ροδακινοπαραγωγούς

(Φωτογραφία: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πρώτες μέρες του Φλεβάρη θα πληρώσει ο ΕΛΓΑ τις αποζημιώσεις για τις ζημιές λόγω παγετού στους ροδακινοπαραγωγούς, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, κατά τη συνάντησή τους.

Επίσης, τους ενημέρωσε ότι προκειμένου να καλυφθεί η απώλεια εισοδήματος των παραγωγών, λόγω μειωμένης τιμής του προϊόντος, έχει συνταχθεί και αποσταλεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικός φάκελος τεκμηρίωσης και αναμένεται η απάντηση.

Υπογράμμισε τέλος, πως για τις αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου (σύμφωνα και με το πόρισμα της Επιστημονικής Επιτροπής), τη διαδικασία καταχώρησης των στοιχείων των αιτουμένων αποζημίωσης μέχρι 7 Φεβρουαρίου, και την επεξεργασία τους από τον ΕΛΓΑ, θα καταβληθούν οι αντίστοιχες αποζημιώσεις το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΓΑ αποζημιώσεις ροδακινοπαραγωγοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ