Παναθηναϊκός: Πιέζει για να φύγει ο Βιγιαφάνες, εξελίξεις με Μολέδο - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Πιέζει για να φύγει ο Βιγιαφάνες, εξελίξεις με Μολέδο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟ βρίσκεται προ... πωλήσεων και εξελίξεων σε αρκετά μέτωπα.

Αναφορικά με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, η Αλάνιασπορ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. Αρχικά οι Τούρκοι πρόσφεραν 700.000 ευρώ, οι «πράσινοι» αξιώνουν να πάρουν πάνω από 1,1 εκατ. ευρώ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του μια πολύ μεγάλη πρόταση από την ομάδα που παίζουν Μανιάτης και Τζαβέλλας, καθώς προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Δηλαδή από τις περίπου 250.000 ευρώ που εισπράττει τώρα ετησίως, θα ανέβει κοντά στις 830.000 ευρώ το χρόνο.

Την ίδια ώρα, οι επαφές μεταξύ των «πράσινων» με την Ιντερνασιονάλ έχουν… αναζωπυρωθεί τις τελευταίες ώρες. Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά στην καταβολή των χρημάτων, καθώς οι Βραζιλιάνοι θέλουν να πληρώσουν σε δόσεις, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει προφανώς όλο το ποσό άμεσα καταβλητέο.

Τέλος, σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες, κατέληξαν η Ουρακάν και ο Παναθηναϊκός. Οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων ήταν προχωρημένες το τελευταίο διήμερο και το βράδυ της Δευτέρας τα βρήκαν σε όλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός βιγιαφανες μολεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ