Απαγόρευση μεταγραφών στην ΚΑΕ Αρης - iefimerida.gr

Απαγόρευση μεταγραφών στην ΚΑΕ Αρης

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΚΑΕ Αρης καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα.

Λόγω των χρεών της προς τον Βασίλη Καββαδά (παίζει στην ΑΕΚ πλέον) η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί πλέον να προβεί σε μεταγραφικές κινήσεις, ενώ η FIBA έκανε δεκτή και την προσφυγή του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς.

Η FIBA κοινοποίησε σε όλους τους ενδιαφερόμενους το BAN για την μη εκπλήρωση της απόφασης που είχε λάβει το αρμόδιο οικονομικό δικαστήριο για τις οφειλές προς το πρόσωπο του νυν σέντερ της ΑΕΚ. Η ΚΑΕ Άρης δεν τήρησε την προθεσμία που είχε ως τις 5 Ιανουαρίου, καθώς το χρέος δεν διευθετήθηκε και η Παγκόσμια Ομοσπονδία προχώρησε σε απαγόρευση μεταγραφών για τον Άρη, ο οποίος πλέον μπορεί να πάρει μόνο παίκτες που το δελτίο τους βρίσκεται στην Ελλάδα.

Επίσης, η FIBA δικαίωσε και τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, στον οποίο επιδίκασε στον Σέρβο πάουερ φόργουορντ το ποσό των 128.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης απαγόρευση μεταγραφών ΚΑΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ