Κατάληψη του ατμοηλεκτρικού σταθμού Φλώρινας - iefimerida.gr

Κατάληψη του ατμοηλεκτρικού σταθμού Φλώρινας

Κατάληψη του ατμοηλεκτρικού σταθμοόυ Φλώρινας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δίωρη κατάληψη του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού του Αμυνταίου προχώρησαν σήμερα το πρωί τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα Φλώρινας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους με βασικό αίτημα τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης για την περιοχή.

«Με την σημερινή κίνησή μας εκφράζουμε την αντίθεσή μας στις προθέσεις για πώληση των ενεργειακών μονάδων της Φλώρινας σε ιδιώτες και ζητούμε να ανοίξουν τα ορυχεία της περιοχής, αντί να εισάγεται λιγνίτης από τη Βουλγαρία και την Τουρκία για να λειτουργούν οι μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας» ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, Στέφανος Μπύρος.

Όπως επισήμανε, η δίωρη κατάληψη του ΑΗΣ ολοκληρώθηκε με επιτυχία και στις 12 το μεσημέρι ξεκινά το κλείσιμο του οδικού κόμβου της Βεύης που θα διαρκέσει για μια ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των φορέων της περιοχής κορυφώνονται αύριο με τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ