Αποστάσεις Στυλιανίδη στην κόντρα της απογραφής - iefimerida.gr

Αποστάσεις Στυλιανίδη στην κόντρα της απογραφής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποστάσεις από την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σαμαρικών και Καραμανλικών για την απογραφή του 2004 πήρε ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης. «Είναι λάθος, οι πολιτικές δυνάμεις να κοιτούν προς τα πίσω. Αρνούμαι να σχολιάσω το παρελθόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο κ.Στυλιανίδης υποστήριξε πως «Η αυτοκριτική της Ν.Δ. έχει γίνει. Αρκετά έχουμε αυτομαστιγωθεί. Η Ν.Δ. θα κριθεί πλέον από τον νέο της λόγο» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «οι αποφάσεις του παρελθόντος θα κριθούν από τους ιστορικούς». Παράλληλα άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι πάσχει από «πολιτικό Αλτσχάιμερ» και ότι «έχει επιλεκτική μνήμη» σχετικά με τις ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει φτάσει η χώρα μας.

Αναφορικά με το «Ζάππειο 2» που θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς στις 9 Μαΐου ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι θα περιλαμβάνει προτάσεις για πολιτικές έκτακτης ανάγκης προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Πρόσθεσε ότι θα παρουσιαστεί μία δέσμη προτάσεων πρακτικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαμαράς κόντρα ΝΔ Στυλιανίδης απογραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ