Αυστραλιανό Οπεν: Εξω και ο Ναδάλ -Εγκατέλειψε λόγω ενοχλήσεων στον μηρό - iefimerida.gr

Αυστραλιανό Οπεν: Εξω και ο Ναδάλ -Εγκατέλειψε λόγω ενοχλήσεων στον μηρό

Ο Ραφαέλ Ναδάλ (Φωτογραφία: AP/ Dita Alangkara)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ραφαέλ Ναδάλ το πάλεψε, αλλά δεν άντεξε. Και έτσι ένα ακόμη μεγάλο όνομα έμεινε εκτός της συνέχειας του Αυστραλιανού Οπεν.

Ο Ισπανός αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την αναμέτρησή του με τον Μάριν Τσίλιτς, στον προημιτελικό, εξαιτίας ενοχλήσεων στον μηρό. Αργότερα δήλωσε ότι το πόδι του είχε αρχίσει να τον... προδίδει από το τρίτο σετ, προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά τελικά εγκατέλειψε στο πέμπτο σετ. Ετσι, ο αντίπαλός του πέρασε στα ημιτελικά.

«Αύριο θα κάνω μαγνητική τομογραφία, τότε θα μάθουμε τι συμβαίνει», δήλωσε ο 31χρονος που δεν γνωρίζει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Υπενθυμίζεται ότι μία ημέρα νωρίτερα είχε αποκλειστεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ ο Αντι Μάρεϊ δεν κατάφερε καν να ξεκινήσει στο Αυστραλιανό Οπεν, αφού παραμονές του τουρνουά υποβλήθηκε σε επέμβαση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράφαελ Ναδάλ Αυστραλιανό Όπεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ