Απίστευτος Μακρόν: Φοράει πια ένα φτηνό, γαλλικό ρολόι, αξίας 399 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτος Μακρόν: Φοράει πια ένα φτηνό, γαλλικό ρολόι, αξίας 399 ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τότε που έγινε πρόεδρος ο Εμανουέλ Μακρόν προσπαθεί να διώξει από πάνω του το προφίλ του «προέδρου των πλουσίων». Εγκατέλειψε, έτσι, και το πολύτιμο ρολόι Tank de Cartier για άλλες επιλογές.


Οταν πρόσφατα ο γάλλος πρόεδρος επισκέφθηκε την Κίνα, οι ρεπόρτερ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έφθασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία οι εικόνες του προεδρικού ζεύγους. Ολοι παρατήρησαν ότι στο χέρι ο Μακρόν φορούσε ένα φτηνό ρολόι, μάρκας LMM-01. Επρόκειτο, μάλιστα, για το μηχανικό μοντέλο, που σημαίνει ότι χωρίς μπαταρία, το ρολόι απαιτεί καθημερινό κούρδισμα.

Απίστευτος Μακρόν: Φοράει πια ένα φτηνό, γαλλικό ρολόι, αξίας 399 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0


«Δεν κάνουμε τοποθέτηση προϊόντων, δεν ξέρουμε ποιός του το έδωσε», διαβεβαίωσε η φίρμα, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Ο δημιουργός του ρολογιού, ο γάλλος Arthur Cherbi, το θεώρησε, πάντως, μεγάλη τιμή, αφού μόλις πριν από τέσσερις μήνες λάνσαρε την συλλογή και τα καταστήματα. Το μοντέλο βασίζεται σε ρολόγια του 1940, έχει μικρή διάμετρο, ονομάζεται Merci και κοστίζει μόνο 399 ευρώ. Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν το αποχωρίζεται.

Απίστευτος Μακρόν: Φοράει πια ένα φτηνό, γαλλικό ρολόι, αξίας 399 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Εχει περάσει η εποχή που ο Μακρόν φορούσε μόνο το Tank του Cartier, από τότε που ήταν υπουργός Οικονομίας του Ολάντ. Στο εξής, ο Μακρόν, ο οποίος φιλοδοξεί να επανεκκινήσει την γαλλική οικονομία και τις επενδύσεις στη χώρα του, δείχνει να επιλέγει γαλλικά προϊόντα.

Απίστευτος Μακρόν: Φοράει πια ένα φτηνό, γαλλικό ρολόι, αξίας 399 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Απίστευτος Μακρόν: Φοράει πια ένα φτηνό, γαλλικό ρολόι, αξίας 399 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακρον ρολόι φτηνό γαλλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ