Κικίλιας: Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν ξεγελιούνται με τις εξαγγελίες Καμμένου για τα κόκκινα δάνεια - iefimerida.gr

Κικίλιας: Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν ξεγελιούνται με τις εξαγγελίες Καμμένου για τα κόκκινα δάνεια

φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Κικίλιας σχολίασε την αγορά κόκκινων δανείων στρατιωτικών από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Παραθέτοντας σειρά δηλώσεων του Πάνου Καμμένου για τα αναδρομικά των στρατιωτικών, ο τομεάρχης 'Αμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, σχολίασε σήμερα στο twitter τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας για το σχέδιο να αγοράσει το Υπουργείο τα κόκκινα δάνεια των στρατιωτικών.

«Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων γνωρίζουν καλά, ότι όσο πήραν τρία χρόνια τα αναδρομικά που τους υπόσχεται ο κ. Καμμένος, άλλο τόσο θα τους εξαγοράσει και τα δάνεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων γνωρίζουν καλά, ότι όσο πήραν τρία χρόνια τα αναδρομικά που τους υπόσχεται ο κ. Καμμένος, άλλο τόσο θα τους εξαγοράσει και τα δάνεια. pic.twitter.com/7S79U8DAoo

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ