Το αστρονομικό ποσό που προσέφεραν στον Κεντέρη για να μπει στο Survivor - iefimerida.gr

Το αστρονομικό ποσό που προσέφεραν στον Κεντέρη για να μπει στο Survivor

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παραγωγή του Survivor φαίνεται πως θέλει να εκτοξεύσει το ριάλιτι στα ύψη, και γι’ αυτό δεν δίστασε να προσφέρει ακόμη και αστρονομικά ποσά σε πρόσωπα, προκειμένου να πουν το πολυπόθητο «ναι».

Όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», η «Acun Medya», στα πλαίσια επιλογής παικτών για το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, προσέγγισε ακόμη και τον χρυσό Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη!

Μάλιστα, το ποσό που του προσφέρθηκε ήταν τεράστιο.

«Αρκετούς μήνες πριν ξεκινήσει το Survivor 2, η Acun Medya πρότεινε το αστρονομικό ποσό των 150.000 ευρώ στον Κώστα Κεντέρη, ώστε να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, η παραγωγή είπε στον Ολυμπιονίκη ότι αυτό το ποσό θα το πάρει είτε καθίσει στο παιχνίδι μία εβδομάδα είτε 6 μήνες που θα διαρκέσει το Survivor. Από ότι είπαν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τον αθλητή, δεν θα έμπαινε ούτε με 200,000», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά μέσα από τον αέρα της εκπομπής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ