Επιτέθηκε με τσεκούρι σε υπαλλήλους του δασαρχείου - iefimerida.gr

Επιτέθηκε με τσεκούρι σε υπαλλήλους του δασαρχείου

Επιτέθηκε με τσεκούρι υπαλλήλους του δασαρχείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας άντρας που έκοβε παράνομα ξύλα στο προστατευόμενο δάσος της Στροφυλιάς στην Αχαΐα επιτέθηκε και απείλησε με τσεκούρι υπαλλήλους του δασαρχείου Αγρινίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή δασών και αγροτικών υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, Αντώνη Κανταρτζόπουλο, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου οχήματος με παράνομα προϊόντα υλοτομίας, ο ιδιοκτήτης του αρνήθηκε να σταματήσει. Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος σε δρόμους του κάμπου Λεπενούς και κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου σταμάτησε.

Στην συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητο, πλησίασε το υπηρεσιακό όχημα, απείλησε και εξύβρισε τους δασικούς υπαλλήλους, ενώ χτύπησε το αυτοκίνητό τους, προκαλώντας μικροφθορές. Κατόπιν, αρνούμενος τον έλεγχο, πήρε ένα τσεκούρι και κατευθύνθηκε απειλητικά προς τους υπαλλήλους. Οι τελευταίοι κάλεσαν την αστυνομία, αλλά ο δράστης, στην θέα των αστυνομικών, έσπευσε να εξαφανιστεί. Μάλιστα για αυτό το γεγονός η διεύθυνση δασών κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ