Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δήλωσε: Η Παναγία μου άλλαξε τη ζωή - iefimerida.gr

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δήλωσε: Η Παναγία μου άλλαξε τη ζωή

Παναγία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ταξίδι στο Άγιο Όρος που του άλλαξε τη ζωή, αλλά και για το λόγο που δεν έχει βαφτίσει – ακόμα τουλάχιστον – τις κόρες του, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό mου» ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο ηθοποιός τόνισε ότι πιστεύει στο Θεό, ωστόσο δεν έχει βαφτίσει ακόμα τις κόρες του επειδή θέλει να βρει ένα ιερέα που να είναι όντως αφιερωμένος στο Θεό, ώστε να του εμπιστευτεί τα παιδιά του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «μόνο πιστεύω; Η Παναγία μου άλλαξε τη ζωή. Όταν πήγα στο Άγιο Όρος έγινε ένα θαύμα μέσα μου. Ήμουν κουτσός ψυχικά και έφυγαν οι πατερίτσες. Υπήρχαν κάποιες αλυσίδες ψυχικές που τις κουβαλούσα πολλά χρόνια και πήγα στο Άγιο Όρος και άνοιξαν. Είμαι βαθιά Χριστιανός. Δεν λέω όχι αλλά να βρω έναν άνθρωπο που θα μου τον στείλει ο Θεός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ