Αυστραλιανό Οπεν: Αποκλείστηκε ο Τζόκοβιτς -Από το Νο58 της παγκόσμιας κατάταξης - iefimerida.gr

Αυστραλιανό Οπεν: Αποκλείστηκε ο Τζόκοβιτς -Από το Νο58 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Τζόκοβιτς αποχαιρέτισε το Αυστραλιανό Οπεν (Φωτογραφία: AP/ Dita Alangkara)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Αυστραλιανό Οπεν τελείωσε πρόωρα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς ο τραυματισμός στον αγκώνα, που τον είχε κρατήσει εκτός δράσης για έξι μήνες, τον ταλαιπώρησε ξανά.

Ο Σέρβος έχασε 7-6, 7-5, 7-6 στον τέταρτο γύρο από τον Χιον Τσανγκ, έναν 21χρονο Νοτιοκορεάτη που βρίσκεται στο Νο58 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

Αν και ένα από τα μεγάλα «χαρτιά» του Αυστραλιανού Οπεν, ήταν ξεκάθαρο πριν καν ξεκινήσει το πρώτο Γκραν Σλαμ της χρονιάς ότι ο Τζόκοβιτς δεν θα είναι ο... εαυτός του. Αλλωστε, αποφάσισε την τελευταία στιγμή να πάρει μέρος, εξαιτίας του προβλήματος στον αγκώνα και είχε παραδεχθεί ότι δεν ήξερε αν θα «αντέξει».

Οσο για τον Τσανγκ, δεν μπορούσε να το πιστέψει. «Μικρότερος, προσπαθούσα να αντιγράψω τον Νόβακ, γιατί είναι το είδωλό μου. Τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα απόψε», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ