Αρχισε ο «πόλεμος» Ολυμπιακού και ΑΕΚ: Ο Σιδηρόπουλος διαιτητής στο ντέρμπι της Τετάρτης - iefimerida.gr

Αρχισε ο «πόλεμος» Ολυμπιακού και ΑΕΚ: Ο Σιδηρόπουλος διαιτητής στο ντέρμπι της Τετάρτης

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με Σιδηρόπουλο στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ την Τετάρτη.

Τους διαιτητές για τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών του Κυπέλλου έκανε γνωστούς η ΚΕΔ, με τον κορυφαίο Έλληνα ρέφερι (μοναδικός της κατηγορίας elite στην UEFA), τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο μεγάλο ντέρμπι του Καραϊσκάκη μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Βοηθοί του Δωδεκανήσιου διαιτητή θα είναι οι Δημητριάδης και Ευθυμιάδης, με 4ο τον Ζαχαριάδη.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο θα διευθύνει ο Θανάσης Τζήλος με βοηθούς τους Κούλα Χασάν και Χρήστο Μπαλτά, ενώ οι Θάνος και Κομίνης θα "σφυρίξουν" σε Νέα Σμύρνη και Γιάννενα.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

  • 17:15 Πανιώνιος-Λαμία: Θάνος (Καρσιώτης, Κωνστάντιος)
  • 19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος (Δημητριάδης, Ευθυμιάδης)
  • 21:45 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: Τζήλος: (Κούλα Χασάν, Μπαλτάς)

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου

  • 19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα: Κομίνης (Σίπκας, Καμπούρης)

Εν συνεχεία, ατέδρασε ο Ολυμπιακός στον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η θέση του Ολυμπιακού: «Ο ορισμός-πρόκληση του Σιδηρόπουλου δείχνει πόσο δίκιο είχαμε που απευθυνθήκαμε στη FIFA και ζητήσαμε ορισμό ξένων διαιτητών. Ο Σιδηρόπουλος είναι μη αποδεκτός από εμάς, θα τονιστεί και στην ομοσπονδία και θεωρούμε ότι ο ορισμός του είναι πρόκληση κατά του Ολυμπιακού. Είναι πλούσιο άλλωστε το ιστορικό του με απαράδεκτες διαιτησίες εναντίον μας».

Αμέσως μετά η ΑΕΚ απάντησε τονίζοντας «Φαίνεται ότι πιάνει η τακτική της κλάψας, που ακολουθούν. Το είδαμε μόλις χθες με το μαϊμού πέναλτι που πήραν από τον Καραντώνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αεκ ντέρμπι Σιδηροπούλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ