Η Κρίστεν Μπελ παρουσίασε τα βραβεία SAG και την... είπε στην Μελάνια Τραμπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κρίστεν Μπελ παρουσίασε τα βραβεία SAG και την... είπε στην Μελάνια Τραμπ [βίντεο]

Η ηθοποιός Κρίστεν Μπελ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα δεν εμπόδισε την πρώτη γυναίκα παρουσιάστρια των βραβείων SAG από το να... την πει διακριτικά στην Μελάνια Τραμπ.

Η Κρίστεν Μπελ παρουσίασε τα βραβεία SAG και την... είπε στην Μελάνια Τραμπ [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Η Κρίστεν Μπελ ήταν η πρώτη γυναίκα οικοδεσπότης των βραβείων SAG το βράδυ της Κυριακής και στην έναρξη της απονομής δεν δίστασε να αναφερθεί στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και στο έργο το οποίο έχει δηλώσει ότι θέλει να κάνει όσο θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

«Δεν υπήρξε ποτέ μέχρι τώρα γυναίκα οικοδεσπότης γι’ αυτά τα βραβεία» είπε η Μπελ. «Πρώτη φορά, πρώτη γυναίκα, πρώτη Κυρία, ειλικρινά δεν πίστευα ποτέ ότι θα μεγαλώσω για να είμαι η πρώτη κυρία, αλλά ξέρετε κάτι; Μου αρέσει».

«Νομίζω πως η πρώτη μου πρωτοβουλία ως πρώτη κυρία θα είναι η παρενόχληση στον κυβερνοχώρο, διότι δεν έχω δει ακόμη κάποια πρόοδο σε αυτό το πρόβλημα» δήλωσε η Μπελ στην έναρξη της απονομής των βραβείων.

Παρόλο που δεν ανέφερε το όνομα της Μελάνια Τραμπ, ήταν ένας σαφής υπαινιγμός προς την Πρώτη Κυρία, η οποία είχε δηλώσει πως ξ καταπολέμηση της διαδικτυακής παρενόχλησης θα ήταν ο βασικός της στόχος στη διάρκεια της προεδρίας του συζύγου της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ