Φραμπαλάδες, φιόγκοι και καρδούλες -Οι κιτς εμφανίσεις των σταρ στα βραβεία SAG [εικόνες] - iefimerida.gr

Φραμπαλάδες, φιόγκοι και καρδούλες -Οι κιτς εμφανίσεις των σταρ στα βραβεία SAG [εικόνες]

Η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον παίρνει το βραβείο της πιο κακοντυμένης ηθοποιού. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απονομή των βραβείων SAG αποτελούν προάγγελο των Όσκαρ και οι γυναίκες ηθοποιοί ετοιμάζονται μήνες πριν για τις εμφανίσεις τους, οι οποίες δεν είναι πάντα τόσο επιτυχημένες.

  Φραμπαλάδες, φιόγκοι και καρδούλες -Οι κιτς εμφανίσεις των σταρ στα βραβεία SAG [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στα φετινά βραβεία Screen Actors Guild, μπορεί να υπήρξαν μοναδικές και υπέρλαμπρες εμφανίσεις, δυστυχώς όμως υπήρχαν και μερικές κακοντυμμένες. Και το βραβείο για φέτος κερδίζει η Κέιτ Χάντσον.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα, λίαν επιεικώς, απαράδεκτο λουκ, με ένα περίεργο ροζ φόρεμα με μαύρο πουά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το φόρεμα είχε και μια μαύρη δαντέλα στο μπούστο. Το σίγουρο είναι πως η μητέρα της, Γκόλντι Χόουν, που περπάτησε μαζί της στο κόκκινο χαλί, ήταν πολύ πιο όμορφη από την νεαρή ηθοποιό.

  Φραμπαλάδες, φιόγκοι και καρδούλες -Οι κιτς εμφανίσεις των σταρ στα βραβεία SAG [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πριν από την άφιξη της Κέιτ, η ηθοποιός Άλισον Μπρι είχε το προβάδισμα για το χειρότερο, εμπνευσμένο από τα ‘80s ασύμμετρο φόρεμα. Το κατακόκκινο φόρεμα της ηθοποιού είχε ένα μακρύ μανίκι από την μία πλευρά και ένα αστραφτερό κεραυνό στην άλλη πλευρά.

  Φραμπαλάδες, φιόγκοι και καρδούλες -Οι κιτς εμφανίσεις των σταρ στα βραβεία SAG [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακόμη πιο αινιγματικές όμως, ήταν οι εμφανίσεις των συμπρωταγωνιστών της Άλισον στη σειρά «Glow», Κέιτ Νας και Τζάκι Τον, με την πρώτη να φορά ένα φόρεμα με υπερβολική, ντεμοντέ δαντέλα και μάλιστα οι κυματισμοί της δαντέλας ήταν σε όλα τα λάθος μέρη.

  Φραμπαλάδες, φιόγκοι και καρδούλες -Οι κιτς εμφανίσεις των σταρ στα βραβεία SAG [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Τζάκι, από την άλλη, αποφάσισε πως ένας φιόγκος μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε σημείο του φορέματος. Ο φιόγκος στο αριστερό της μπούστο ήταν τόσο μεγάλος που μπορούσε να τεντωθεί από τον έναν ώμο στον άλλον.

  Φραμπαλάδες, φιόγκοι και καρδούλες -Οι κιτς εμφανίσεις των σταρ στα βραβεία SAG [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Άλλη μία εμφάνιση που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη ήταν αυτή της ηθοποιού Μαϊκα Μονρόε, που αποφάσισε πως δεν είανι ώρα να δείξει το εντυπωσιακό της σώμα, γι’ αυτό και φόρεσε ένα ριχτό κόκκινο φόρεμα πάνω από ένα αθλητικό σουτιέν, σαν να ετοιμαζόταν να πάει στο γυμναστήριο και όχι σε απονομή βραβείων.

  Φραμπαλάδες, φιόγκοι και καρδούλες -Οι κιτς εμφανίσεις των σταρ στα βραβεία SAG [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Στα φετινά βραβεία SAG δεν την πάτησαν όμως μόνο οι νεαρές ηθοποιοί. Ακόμη και βετεράνοι των βραβείων υπέπεσαν σε τραγικά στυλιστικά λάθη. Η 53χρονη Λάουρα Λίνι, φόρεσε ένα ροζ φόρεμα που έκρυβε τη σιλουέτα της με μια ενσωματωμένη κάπα.

  Φραμπαλάδες, φιόγκοι και καρδούλες -Οι κιτς εμφανίσεις των σταρ στα βραβεία SAG [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Φαίνεται όμως πως οι κάπες είναι η νέα μανία του 2018 καθώς και η Κάρα Μπουόνο, έκανε μία παρόμοια εμφάνιση με ένα δαντελωτό, πολύχρωμο φόρεμα με μία μεταξωτή κάπα ενσωματωμένη στην πίσω πλευρά του φορέματος, την οποία φρόντισε να επιδείξει.

  Φραμπαλάδες, φιόγκοι και καρδούλες -Οι κιτς εμφανίσεις των σταρ στα βραβεία SAG [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Η Μόλις Σιμς, μπορεί να είναι πανέμορφη στα 44 της, αλλά η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί ήταν κάκιστη. Το μεταξωτό θαλασσί φόρεμα που έμοιαζε με μια μάζα από πτυχές σε συνδυασμό με τα πορφυρά πέδιλα, δεν την κολάκευε καθόλου.

  Φραμπαλάδες, φιόγκοι και καρδούλες -Οι κιτς εμφανίσεις των σταρ στα βραβεία SAG [εικόνες] | iefimerida.gr 8
  Φραμπαλάδες, φιόγκοι και καρδούλες -Οι κιτς εμφανίσεις των σταρ στα βραβεία SAG [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Από την άλλη, οι ηθοποιοί Νάταλι Ζι και Άλισον Τζέιν, ίσως θα πρέπει να απολύσουν τους στιλίστες τους διότι οι χθεσινές τους εμφανίσεις ήταν σχεδόν παρόμοιες. Κια οι δύο φόρεσαν εντυπωσιακά παρόμοια ρούχα, με ασημί πούλιες από πάνω μέχρι κάτω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ