Tesla: Στα πλάνα της και ηλεκτρικό αγροτικό - iefimerida.gr

Tesla: Στα πλάνα της και ηλεκτρικό αγροτικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Tesla να αντιμετωπίζει προβλήματα με την παραγωγή του τελευταίου και πιο φιλόδοξου μοντέλου της, του Model 3, αλλά ταυτόχρονα έχει και συγκεκριμένα πλάνα για το μέλλον της.

Έτσι το επόμενο μέλος της γκάμας της θα είναι το Model Y, ένα μικρότερο σε σχέση με το Model X SUV, που θα έχει πολλά κοινά με το Model 3. H εμφάνισή του αναμένεται να γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2019 -για την έναρξη της παραγωγής του του μη ρωτάτε…- ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα ημιφορτηγό.

Άλλωστε η πρόθεση για αυτό του Elon Musk είναι δεδομένη. Τόσο που στην παρουσίαση του φορτηγού της μάρκας, του Semi, καθώς και του νέου roadster της εμφανίστηκε η φωτογραφία ενός γιγάντιου πικ-απ, που είχε στην καρότσα του ένα μικρότερο.
Το αποτέλεσμα ήταν να κυκλοφορήσουν φήμες για ένα πραγματικά τεράστιο ημιφορτηγό οργίασαν, αν και η πραγματικότητα, όταν θα προκύψει, θα είναι διαφορετική. Κι αυτό γιατί το ηλεκτρικό αγροτικό της Tesla θα έχει διαστάσεις ελαφρώς μεγαλύτερες από αυτές του εδώ και δεκαετίες best seller των ΗΠΑ, του Ford F-150 ή του επίσης επιτυχημένου Chevrolet Silverado.

Ταυτόχρονα και κατά τον Elon Musk θα διαθέτει και κάποιες επαναστατικές δυνατότητες, οι οποίες μένει φυσικά και να επιβεβαιωθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ